tiistai 8. maaliskuuta 2011

Takaisin arkeen

Vihaan palata arkeen. Vihaan sitä kun pitää alkaa taas käymään salilla ja yliopistolla, vihaan kun pitää pestä kaikki ne reissussa rähjääntyneet vaatteet. Vihaan sitä, kun hotellisänky muuttuu omaksi ja sitä kun hotelliaamupala vaihtuu kaurapuuroksi. Vihaan myös sitä kun pitäisi tehdä jotain juuri silloin kuin ei vaan yhtään huvita.

Vihaan myös sitä miten tämä lomanjälkimasennus saa kaiken motivaation katoamaan ja mieluummin istuisin siellä hotellihuoneessa tähän aikaan syömässä take-awayta ja katsomassa maailman turhinta hömppää. Vihaan kun kaikki se seura katoaa ja jäljellä on vain minä ja henkilöstöhallinnon raportti, ekon koe ja muu tuska.

Pointti on nyt se, että mun motivaatio on kadonnut kokonaan lukukauden parhaimpaan aikaan (okei, toukokuun tenttiviikko voittaa) ja tekee vaan mieli tuijottaa sata jaksoa Come Dine With Me:tä nettitv:stä ja istua kotona syömässä uutta herkkuani, mikrossa tehtyä omena-banaani-kaurapaistosta.


Mutta pakko kai tähän arkeen on palata. Tulen kokemaan tämän tuskan vielä miljoona kertaa elämässäni ellen lopeta lomailua/matkustusta, jolloin en kokisi mitään kivaa, mutten kokisi myöskään tätä lomanjälkimasennusta.

Onneksi huominen vapaana, torstaina 2 tuntia ja sitten tämä viikko pulkassa (lukuunottamatta perjantain lähestyvää raportin deadlinea). Huoooh, enää 22 päivää, että pääsen taas lomailemaan maailman parhaaseen paikkaan, koto-Suomeen.

I've lost aaalll motivation I've ever had and the timing is the worst ever, the deadline of the HR deport is on friday and economics test on thursday and accounting exam next week. I just want to keep eating hotel breakfasts and watching TV when I feel like it (for example now). I hate going back to normal life after a holiday.

Kuvat Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti