keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

"There's more to life than hair, but it's a good place to start."


Kyseessähän ei siis nyt ole mikään uusi rakkaus, vaan olen jo kauemman aikaa palvonut Aussien tuotteita. Vaikka nimi Aussie viittaakin Australiaan, tuottaja löytyy kuitenkin Amerikasta. Raaka-aineet, kuten jojobansiemenöljy ja minttubalsami, tosin ovat pääsääntöisin Australiasta.

  Jostain syystä nyt kahden värjäyksen (kyllä kahden, värjäsin maanataiaamuna klo 9 hiukseni uudestaan, etteivät olisi niin harmaat) jälkeen hiukseni alkoivat huutaa apua ja mieleeni muistui Aussien tuottamat pehmeät kiehkurat. Eli tänään oli pakko hakea jotain pelastavaa seerumia ja nyt sattui olemaan 3 kympillä -tarjous meneillään, niin olihan sitä pakko ottaa enemmän kuin yksi. Tuota 3 Minute miracle reconstructoria ja Miracle hair insurancea oon käyttänyt ennenkin, mutta nyt silmääni pisti tuo Dual Personality muotovaahto joka hoitaa ja samaan aikaan antaa hiuksille volyymia. Huomenna aamulla kokeilemaan!


Itse asiassa aussiehair.fi infosi, että Sokos ja Sokos Emotion myyvät Aussien tuotteita. Epäilen tosin, että onko yhtä laajalti ja mitä hintaluokkaa tuotteet siellä ovat. Täällä ovat yleensä £1-6 ja aika usein erilaisissa tarjouksissa.

Niin ja tältä ne hiukset nyt näyttävät toisen värjäyksen jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Kattelin joululomalla Aussien shampoota Suomessa ja Stockalla taisi olla 10,50e puteli! :D

    VastaaPoista
  2. Kiittti Anneli:)

    //aNNiKa: Okei kiitti tiedosta! Jatkan siis täältä hamstraamista ennen Suomeen menoa :D Niin ja siis Stockakinko myi?

    VastaaPoista