keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Uudet lennot varattuna ennen vanhojenkaan käyttämistä

Vihdoinkin on se päivä, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Ei tosin tunnu yhtään siltä, kun olen innostunut läpimenneestä tentistä ja toukokuulle varatusta lennosta (huom. lento, eli lennot, eli ei paluulentoa jipiiii).

Tänään kävin yliopistolla kurkkaamassa pari viikkoa sitten olleen tentin tuloksen ja naurettavan huonostihan se meni, mutta läpi on läpi ja se on vain 50% kurssin kokonaisarvosanasta, että vielä ehdin mokata täysin parantaa. Puoli yötä olinkin jo ehtinyt panikoida, että jos feilasinkin ja pitää tulla elokuussa uusimaan. Onneksi ei tarvitse (jos toukokuussa kaikki menee nappiin). Sitten kävin spinningissä ja tulin kaupan kautta kotiin. En ehtinyt kauaa tässä heilua, kun Larissa pirautti, että toukokuun tenttiaikataulut ovat netissä. Äkkiä katsomaan ja juhlimaan sitä, että viimeinen tentti on 17.5., vaikka se olisi voinut olla vasta 21.5. Äkkiä British Airwaysin sivulle huomaamaan, että lentojen hinnat ovat nousseet ja pankkikortti käteen ja liput taskuun. Eli Suomessa olen 18.5. jippiiii!Noniiin, kai mä tästä viimeistelen pakkauksen, katon jakson Come dine with me:tä ja lähden Annelin kanssa kohti bussiasemaa.

 I've been waiting for this day for sooo long, tonight finally we are starting the journey to Finland. I'm also excited about an exam that after all panicking I actually passed and then the flights that I just booked  for May. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti