perjantai 22. huhtikuuta 2011

From Hamburg to Rome - With bicycle and camera

Käytiin tänään hyvin alternative-tyyppisessä pubissa katsomassa Simon Pendzichin esitys hänen 5 kuukautta kestäneestä pyörämatkastaan. Ja kyllä, hän pyöräili Hampurista Roomaan - Alppien läpi. 

Hänen matkansa alkoi Saksasta heinäkuussa ja Rooman hän tavoitti viikko ennen joulua. Tänä kyseisenä aikana hän oli käyttänyt kaiken kaikkiaan vain 400 euroa ja hyödyntänyt pääsääntöisesti Couch Surfingia. Kaikenlaisiahan tilanteitahan hän oli kohdannut ja lähes kaiken hän oli nauhoittanut videolle tai kuvien muotoon. 

 

Hänen kertomuksiaan kuunnellessa heräsi ajatuksia omasta matkasta. Haluaisin hypätä pyörän selkään ja lähteä Italiaan. Tai toisin päin, ottaisin lennon Italiaan (Bergamoon) ja pyöräilisin Gardajärvelle, Veronaan ja Venetsiaan. Jos voimat on siinä vaiheessa loppu niin pyörä ja Jenni junaan ja takaisin Milanoon. Nyt kun ensi syksynä onkin 3 viikkoa aikaa ennen Turkkiin lähtöä, niin voisikin lähteä, ja nyt kun vielä saisi jonkun kaveriksi, niin olisin valmis! (Tarviin ehkä vielä pari spinningiä tähän alle..)
This evening we went to see Simon Pendzich's presentation about his journey from Hamburgh to Rome by bicycle. I found it very interesting and started thinking about my own bike trip - maybe not as long as he did haha. I would like to do it in Italy and cycle from Milan to Lake Garda and all the way to Venice. I would also like to try Couch Surfing as Simon had done. Maybe next September before going to Turkey!

6 kommenttia:

 1. Vitsit, mun piti mennä kuuntelemaan kans, mutta en millään ehtinyt paikalle eilen.. oli varmaan tosi hyvä! :)

  VastaaPoista
 2. Aijaa! Olihan se, yllättävän vähän väkeä kyllä oli..

  VastaaPoista
 3. mun kaverin faija pyöräili helsingistä tunisiaan, siinä vasta kova jätkä :D

  VastaaPoista
 4. No on kyllä, tollasta ei oo iha joka mies tehny :D

  VastaaPoista
 5. Hey Jenny!

  Thanks for sharing this with me. The photos are brilliant! Will link your blog with mine if you don't mind.

  All the best!

  Simon. Oh and your Milan - Venice trip sounds tempting! Bergamo is supposed to be very beautiful. All my hosts told my. Unfortunately I didn't cycle through it :(

  VastaaPoista
 6. No worries Simon :)
  I've been in Bergamo and Milan so that's why I wouldn't like to spend so much time in those places. Bergamo is just easiest (and cheapest) way to get to Italy from Finland.

  VastaaPoista