keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kaikki konkretisoituu

Tänään aamupäivällä menin tapaamiseen, jonka tarkoituksena oli keskustella Turkin yliopistoon hausta. Lisäkseni paikalla oli yksi matkailualan opiskelija. Meidän lisäksemme Bogaziciin lähtee vielä toinen tourism-opiskelija. Keskusteltiin hakuprosessin vaiheista, kurssivaihtoehdoista, asumisesta sekä minulle yllätyksenä tulleesta viisumin hankinnasta. Kyllä siinä vähitellen alkoi konkretisoitua kaikki ajatukset siitä, että alle puolen vuoden päästä olen siellä. Pahin innostus on ohi, mutta uskon, että se palaa vielä kahta kauheampana tuossa kesän lopuilla.


Tänään myös varmistin kesätyöpaikkani, joka on sama kuin muutama muunakin kesänä. En sitten saanut paikkaa, jonka oikeasti halusin, koska heillä ei ole tarpeeksi tarjota töitä. Asuntokin tuli katsastettua viikko sitten. Eli kesän suunnitelmatkin pääpiirteittäin ovat jo paketissa. Katsoo sitten mitä sen kesäloman osalta tulee kesällä tehtyä, maakuntamatkailua vai maalimalle? Jos sitä lomaa nyt saan sitten viettää.


Itse Suomeen lähtö alkaa myös konkretisoitua. Tänään sovin luokkakaverini kanssa, kuinka kuljetamme kesäksi Skotlantiin jäävät tavarani hänen luokseen ja päätimme, että ensi keskiviikkona hän hakee ensimmäisen satsin. Vaihdoin tuossa myös juuri lakanat ja tajusin, että taitaneepi olla viimeinen kerta, kun vaihdan ne täällä (ennen ensi tammikuuta). Pianhan sitä saa alkaa pakkaamaan!

Eli nyt on kaikki epävarmuudet, kuten työ, asuminen, lentopäivä ja syksyn vaihto eliminoitu ja kaikki alkaa pikkuhiljaa hahmottua.

Kuvat Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti