sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Matalaa profiilia

Vitsi kun oiskin jotain juttuja kerrottavana, mutta tämä kahden päivän sisällä istuminen ei ole paljoa mahdollistanut sitä muuten niin aktiivista elämääni (kuten Come dine with me:n katsomista brittinettitelkusta). Nukuin ensimmäisen viisaudenhampaattoman yön ilman heräilemisiä, kun nappasin yöllä kolmelta viimeisen kipulääkkeen ennen Nukkumatin kohtaamista. Puolilta päivin sitten Salkkari-maraton (joojoo, 3 jaksoa on maraton) ja antibiootin ottoaika kiskoivat minut sängystäni ylös juuri sopivasti ruokapöytään. Olihan se niin mukavaa katsella kun muut söivät jauhelihamureketta, joka on yksi lemppariruuistani, kun itse tyydyin mutustamaan perunamuusia kastikkeen kanssa. Hyvä ettei sentään pillillä tarvinnut sitä imeä. Onneksi edes pirtelöitä ja jäätelöä ja mämmiä pystyn vetelemään huoletta.

Nooo, sitten leivoin veljeni suositteleman paistetun juustokakun, joka odottelee vieläkin viimeistelyä. Viimeistelen huomenna kunhan heräilen ja laittelen siitä sitten kuvia, jos vain keksin millä saan ne kamerastani ulos ilman muistikortin lukijaa ja toimivaa piuhaa.

Tämän jälkeen ylläripylläri lamaannuin taas telkun ääreen ja katsoin elokuvan, jonka jälkeen nukahdin. En suosittele kello kahdeksan päikkäreitä, jos haluaa mennä nukkumaan ajoissa. Onneksi olenkin aikamoinen yökyöpeli ja mieluummin istun hereillä myöhään, jolloin saan enemmän aikaan (kuten kurssityöni, johon juuri löysin lisää sopivia artikkeleita jeeejee).

Mutta ette vaan arvaakkaan kuinka kivaa on olla kotona. Kun huutaa "Äiti!", niin äiti tulee. Kun leipoo, niin löytyy hi-tech vuoka, josta saa pohjan irti (opiskelijalle se on luksusta). Kun on likaisia pyykkejä, vien ne pyykkikoriinkoriin ja löydän myöhemmin puhtaana huoneestani. Kun tekee mieli katsoa telkkua, telkku on nenän edessä. Kun haluaa ruokaa, niin sitä on aina jääkaapissa ja ateriat valmiina ajallaan. Kun on tylsää yksin ja väsyy puhumaan seinille, niin on joku jonka kanssa keskustella.

Tähän loppuun vielä viime yötäni piristänyt video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti