lauantai 16. huhtikuuta 2011

Must on tullu (urheilu)hullu

Kertoisin juttuja, jos olisi juttuja. Oon ollu koko viikonlopun kotosalla lukuunottamatta eilistä urheiluinnostusta (ensin spinning + sali ja illalla vielä 40min juoksulenkki) ja tän päivän shoppilua, joka sisälti näön testauksen ja investoinnin uusiin linsseihin. Niin ja kävin taas lenkillä rannalla.

Tajusin tänään, että oon pääsy kesäkuntoon. En todellakaan ulkonäöllisesti vaan fyysisen kuntoni perusteella. Juoksin tänään 45min ja jaksoin sen kevyesti, vaikka olikin enimmäkseen vastatuuli ja ärsyttävät portaat tuossa loppumatkalla. Nautin niin paljon nykyään lenkkeilystä, koska jaksaa juosta, etenkin nyt kun enimmäkseen harmaisiin päiviin on kuulunut aurinkoinen ilta. Ennen se oli aina kamalaa pakkopullaa, johon jo pelkästään henkinen valmistautuiminen kesti päiviä. Ja itse lenkit oli tuskaa, kun pohkeisiin sattui ja happi loppui ja motivaatio puuttui ja jo vartin jälkeen oli valmis kaatumaan ojaan ja jäämään sinne. Vaikka se nytkin hetkittäin on tuskaisaa, niin todellakin sen jälkifiiliksen arvoista. Pienenä ongelmana on ollut nyt päiviä kestänyt selkäkipu, johon fysioterapeutti/hieroja neuvoi liikuuntaa. Mutta miten liikkua kun jo käveleminen sattuu? Joojoo, voi pyöräillä, mutta oon jo vähä väsyny siihe, ku kävin tälläkin viikolla 3 kertaa spinningissä.


Toivottavasti tää urheiluinnostus jatkuu ja jatkuu, koska se kuitenkin parantaa elämänlaatuani hurjasti. Ei ehkä sen puolesta, että erakoidun ja oon tylsä kun en enää käy missään, että jaksan huomenna taas urheilla, mutta sen puolesta, että pysyn terveempänä ja jaksan enemmän.

Noniin, tulipa taas kerrottua jänniä juttuja. Mut mistäpä voisin kertoa, ku mun vuorokausiin nykyään kuuluu 9h unet, pari tuntia urheilua, pari tuntia nettitelkkua ja pari tuntia kurssityötä. No onneksi pian on kesä ja Suomi (enää 31 päivää ja 20 tuntia, kunnes laskeudun Helsinki-Vantaalle) ja ehkä saan elämääni edes hieman enemmän menoa (niin ja olisi sitä menoa, mutta tykkään olla tylsä ja kotona).

1 kommentti:

  1. Se on ihana fiilis kun juoksu kulkee vaivattomasti :) Ja rakastan juosta nimenomaan Aberdeenin rantaa pitkin..

    VastaaPoista