sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Oh such a sunny day

Tänään nukuin jopa yhteentoista, jonka jälkeen jumitin taas vaihteeksi koneella ja nautin kaurapuurostani. Sen jälkeen toteutin loistosuunnitelmani, joka pujahti mieleeni viime yönä. Päätin juosta 4.5km kampukselle kuntosalille, käydä tekemässä kaaaiikki lihakset ja juosta takaisin. Otin bussikortin varmuuden vuoksi mukaan ja vesipullon käteen, koska aurinkoinen päivä enteili nestehukkaa. Menomatkalla totesin, että todellakin tulen bussilla kotiin, koska tämä maisema on jo niin nähty ja ei ole tarpeeksi energiaa. No sitten tein 45min reenin salilla ja keskimäärin kaksi miljoonaa vatsalihasta ja päätin, että juoksen kotiin. Tulin joenvartta pitkin (jonka kautta viime joulukuussa käveltiin Larissan kanssa kotiin), eli pidempää reittiä kotiin ja jaksoin kuin jaksoinkin juosta ihan pääkadulle asti. Tällä kertaa maisemat olivat hieman erit; aurinko paistoi, miljoona ihmistä piknikillä ja kävelyillä, kaikkialla vihreää ja kukkaisaa. Ahhh, aivan ihana reitti juosta.


Sitten oli tarkoitus lähteä Revolutioniin terassille, mutta se jäi vain haaveeksi, kun kaikki keskustan baarien/kahviloiden/ravintoloiden terassit oli iha tupaten täynnä. Täällä se ei ole edes niin yleistä, että baarilla/pubilla on terassi, kai ne Skotit tykkää istua sisällä pimeässä.


Noo, sitten kauppaan hakemaan jätski ja Larissan luo, jonne sitten jumituttiinkin, kun kaikki oli niin väsyneitä. Mutta ehdinpä nauttia säästä ainakin lenkkeillessäni. Ja huomenna pitäisi paistaa aurinko myös koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti