perjantai 13. toukokuuta 2011

Bara fem dagar!

Ahh vihdoinkin Blogger toimii taas! Niillä oli tässä nyt joku parin päivän (vai oliko se vain yhden päivän?) katkos.

No kuitenkin, alle 5 päivää ja olen jo matkalla Tampereelle! Jotenkin aika on taas niin vain hujahtanut ohitse, kun on lueskellut tentteihin ja pelännyt niitä ja pakkaillut tavaroita. Nyt on enää yksi tentti jäljellä ja se tulee olemaan se kaikista haastavin. Sain aloitettua lukemisen tänään aika harvinaisen ahkerasti ja alue on nyt kertaalleen kahlattu läpi. Ihmettelen vain, että missä horroksessa olen ollut, kun kuitenkin olen kirjoitellut muistiinpanoja luennoilla ja silti kaikki oli täyttä hepreaa (tai jotain vielä sekavempaa) ennen kuin tänään sain vähän selkeytettyä niitä asioita.


Alan vähitellen päästä yli pakkauskriisistä. Jossain vaiheessa jouduin luopua Aino-tossuistani ja jättää ne tänne. Täällä kolhojen talojen maassa niitä tarvitsee kuitenkin enemmän. Sitten heitin vielä lisää vaatteita kirpparille tai pakkasin kaverin luo säilytykseen meneviin laatikoihin. Vaatekaapissani nököttää enää muutama säälittävä yksilö, joilla varmasti selviän loppuun asti, kun vietän suurimman osan ajastani kuitenkin kotona tai salilla. Kaikki laatikostotkin ovat jo lähes tyhjinä, että jäljellä on enää kosmetiikkaa, urheiluvaatteet ja vaatekaapin tyhjäys. Ehkä sittenkin tulen onnistumaan tässä.

Kaikesta tästä huolimatta en pysty sisäistämään sitä, että ensimmäinen vuosi on oikeasti lopuillaan ja että oikeasti pääsen pian Suomeen ja näkemään tuttuja naamoja ja töihin tienaamaan rahaa. Sunnuntaina ja maanantaina on edessä vielä huoneen siivous (kerrankin olen onnellinen, että tämä on vain sen muutaman neliömetrin kokoinen) ja lopullinen pakkaaminen.

Olen jo ehtinyt miettimään miten toimin viimeisenä päivänä; herään aamulla, kertaan tenttiin, menen tunnin tenttiin klo 14.30, sitten salille, kotiin nukkumaan, herätys puolenyön jälkeen ja kaiken viimeistely ja lähtö vähän ennen neljää. Joo, olen hieman yli järjestelmällinen, mutta eipä tässä paljoa muuta haluakkaan miettiä kuin, että mitä pakata, minne pakata, miten selvitä kaiken kanssa bussipysäkille, milloin ehtiä nukkua ja että PIAN SUOMEEEEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti