maanantai 16. toukokuuta 2011

IHANAA LEIJONAT IHANAA

Oikeasti en edes seuraa jääkiekkoa, mutta nyt oli aaaaivan pakko. Olihan se todellakin joka sekunnin arvoista nähdä kun Suomi voittaa Ruotsin ja kevyesti!

Päivä siis alkoi pakkaamisella, siivouksella, pyykin pesulla ja tenttiin lukemisella. Sitten lähdin Iidan kanssa nuudeliravintolaan Wagamamaan syömään. Oli tosi kiva kokeilla jotain erilaista ja nuudelit maistuu aina.


No sitten tietysti lätkää. Pienen säädön jälkeen saatiin joku nettitelkku toimimaan, kun täällähän kukaan ei tiedä jääkiekosta yyhtään mitään ja sitä ei tule telkusta. Niin ja Suomen lailliset nettitelkutkaan ei sitä näytä ulkomailla.


Ensimmäisellä väliajalla saatiin sitten päähämme, että kyllähän me nyt kaipaamme jotain mässyä. Lähettiin lähikauppaan hakemaan "Lisää vain vesi"- taikinaseosta. No oikeasti valmisjauhoihin piti lisätä myös kananmuna ja öljyä. Kekseistä tuli makeita, mutta ainakin mulle maittoi. Niin ja mehän sitten tosiaan mentiin Fantan voimin täällä meidän kisakatsomossa. Ei mitään Karjalaa kiitos.


Niinhän siinä kävi, että Suomi sitten vei voiton. Olen tosi pahoillani, kun naapurit joutuivat kuuntelemaan meidän hihkaisuja, tai pitäisikö sanoa täyttä kiljuntaa, kun joka maalin kohdalla piti ponkaista ylös ja vetää kunnon huudot. Kyllä siihen meininkiin vaan sitten uppoaa, vaikka koskaan ei olisikaan ollut niin kiinnostanut. Onhan kyse kuitenkin siitä, että Suomi on maailman paras jääkiekossa. Kyllähän näin patrioottisen henkilön on aivan pakko katsoa. Nyt vain harmittaa, etten ole Suomessa, jossa varmaan jokainen on ihan juhlahumussa. Nojoo, ehkä sitten ensi vuonna.

Ps. Oli ihan huippu päivä! Jotenkin tuntuu, että vasta viimeisinä aikoina olen oppinut nauttimaan Aberdeenissä olosta. No, onneksi pääsee takaisin (vai miten se oli).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti