sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Mullon väsy

Oon taas ollut koko viikonlopun töissä - niin kuin tulen olemaan seuraavankin ja sitä seuraavan ja.. Ongelma ei ole nyt siinä, koska olen osannut henkisesti valmistautua jatkuviin viikonloppuvuoroihin ja kuka valittaa, kun sitä kassaa kertyy 20e/tunti sunnuntaisin. Not me. Mutta niin, väsyttää kun olen joutunut heräämään epäinhimillisen aikasin kello viisi. Halooooo, ei kukaan herää kello viisi! Ja kaksi kertaa putkeen. Aamuvuoroissa on kyllä ihan parasta se, että ensin saa olla 2h iiihan yksin ja aika hujahtaa nopeasti. Sen jälkeen saa seuraa ja se aika jatkaa kiitämistä. 

Toisaalta myös ajattelee, että kun pääsee kello 14 töistä on koko päivä aikaa. Mutta ei vain ole, kun ensimmäisenä tahtoo painaa pään tyynyyn ja nukkua seuraavaan aamuun. Eilen ja tänään nukuin pikapäikkärit, oli pakko mennä salille ja infrapunasaunaan (juu, nyt elimistöni on vihdoinkin alkanut toimia niin kuin siellä saunassa pitääkin, eli hiki virtaa!). Eli kampesin itseni kauhealla voimalla ylös sängystä, vaikka kuinka olisi tehnyt mieli nukkua. Ja sitten, kun tulen salilta kello 20-21 huomaankin, että pianhan sitä pitää taas nukkumaan. Ja silti en mene ja nukun vain sen 6h ja taas väsyttää. Noidankehä, sanoisinko.

No ei se mitään, koska nyt alkoi 4 päivän vapaaputki jiiiihaaaa. Huomenna vielä ensimmäinen ja melkein viimeinen personal trainer kerta Elixialla (ne on niitä ilmaisia) ja sitten illalla kutsu Pohjanmaa, kuten jo totesinkin eilen. On se vain mukavaa, kunhan säät suosisi (ja infrapunasaunan saisi ottaa mukaan).


Ps. Olen addiktoitunut infrapunasaunaan, jos ette jo huomanneet. Toimii aika hyvänä kuntosalimotivaattorina. Me likes.

Kuva Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti