sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Something borrowed

Käytiin pitkästä aikaa leffassa. Piti mennä katsomaan Water for elephants, mutta se olisi ollut liian aikaisin lukemistani (eli oikeasti päikkäreitäni) ajatellen, joten mentiin katsomaan Something borrowed (Rakkaus lainassa).

Aika perus kaava. Kaksi kaverusta, toinen menossa naimisiin miehen kanssa, jota se toinen on aina rakastunut. Sitten se mieskin rakastaa sitä. Tässä leffassa ei selvästikkään tunneta katumusta, omatunto on tuntematon käsite ja kaikki saa olla kaikkien kanssa. Ja tässä leffassa ei myöskään ole ymmärretty sanontaa "Miehiä tulee ja menee, mutta ystävät pysyy".

Uskon, että perus romanttisen komedian loppu on jo niin monta kertaa nähty ja nyt haluttiin tehdä hieman erilainen. Mutta mitäpä romcom olisi ilman onnellista loppua, eli elokuva painottaa sitä, että ei ole väliä kuinka paljon tahansa vehtaat parhaan ystäväsi sulhon kanssa, koska se on kuitenkin ok. Ja ei sillä nyt ole niinkään väliä, vaikka paras ystäväsi suuttuukin, koska olethan kuitenkin juuri löytänyt elämäsi prinssin. Ja en minä kiellä, onhan Colin Egglesfield aika hot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti