torstai 19. toukokuuta 2011

Suomi ♥

Vihdoinkin olen syönyt maksalaatikkoa ja tyhjännyt kaikki laukut ja laatikot ja vihdoinkin huoneeni näyttää inhimilliseltä. Sekä vihdoin olen ostanut tavaraa ja huone näyttää omanlaiseltani.

Ette usko miten ihanaa oli käydä ruokakaupassa ja ostaa tuttuja tuotteita, kuten kaikessa muodossa löytyvää ruista, maksalaatikkoa, ainutta hyvää maitoa ja kotimaisia vihanneksia.

Eilen tosiaan kaikki meni nappiin lukuunottamatta hieman myöhässä ollutta Heathrow-Helsinki lentoa. Heräsin silloin klo 03.30 ja taksi haki minut tuosta tunnin päästä. En olisi iiiiikinä selvinnyt kävellen niiden laukkujen kanssa edes siihen kilsan päässä olevalle bussipysäkille, joka oli alkuperäinen suunnitelma. Laukussa oli 1.5kg ylipainoa, mutta siitä ei sanottu mitään. Onneksi. Ja sitten Lontoossa 4h oottelua ja sieltä Helsinkiin, jossa illaksi Tampereelle.
Kävin juuri IKEAssa ja Ideaparkissa ostamassa vähän tarpeellisia tavaroita. Kuten kuvista näkyy.. Niin ja osa kuvista on aamulta, että nyt sängyllä on verhojen värinen päiväpeitto kiitos IKEAn.

Huomenna sitten käymään Elixialla aamulla tekemässä jäsenyyssopimus, että pääsen taas kuntoilemaan ja illaksi töihin iiiiiikk.

Ihanaa olla täällä ♥ Ihanaa, että on oma isompi huone, kiva keittiö ja kylppäri. Paaaljon omaa rauhaa, kuin vain yksi erittäin mukava kämppis, joka nytkään ei ole täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti