keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Viime hetken visiittejä

Nämä tenttiviikot laiskistaa mua kummasti. Tänään heräsin jo ennen herätyskellon soittoa, mutta päätinkin lähteä viemään tavaraa kirpparille, ottamaan valokuvia, teelle ja skonssille sekä taidemuseoon. Tuo taidemuseossa käynti oli ihan äkillinen päätös, kun Larissaa odotellessa alkoi sataa vettä.


Taidemuseo on tuossa ihan kulmilla ja kävelen siitä päivittäin ohi. Silti vasta nyt sain aikaiseksi käytyä siellä ja yllätyin positiivisesti. Siellä oli vanhaa ja modernia taidetta ja paljon katseltavaa. Sainkin luvan ottaa kuvia, mutta samalla lupauduin kirjallisesti olemaan julkaisematta niitä missään. Eli jos kiinnostaa Aberdeen Art Gallery, niin näette sen vain käymällä siellä!


Sitten Larissan kanssa teelle ja skonssille (naamnam) kahvilaan, jossa emme ole ennen käyneet. Kaikenlaisia kakkuja ja skonssejahan niillä oli. Kyllä maistui. Sitten muutaman kaupan kautta kotiin ja kello on nyt melkein 4 ja voisin vihdoinkin aloittaa huomiseen tenttiin lukemisen tämän päivän osalta.


 Niin ja sain eilen vihdoinkin tietää ensimmäiset työvuoroni. Omasta toiveestani saan aloittaa heti 20.5., joka on jo ensi viikon perjantai! Eli vietän tasan sen lentopäivän ja yhden päivän Suomessa lomaa ja olen valmis töihin. Innostuin jo vuoroista, palkasta, lisistä ja sunnuntain tuplapalkasta!

Ps. Viikon päästä tähän aikaan olen ollut Suomen kamaralla jo noin puolisen tuntia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti