torstai 2. kesäkuuta 2011

Back to reality

Noniiin, tänään (oikeasti ajastin tämän eilen illalla ja minulla on vielä yksi kiva lomapäivä kokonaan edessä) kutsuu Tampere. Oli oikeasti mukavaa olla tekemättä mitään sen suurempia. Syötyä nyt tuli ehkä hieman liikaa. Jos voisi syödä varastoon, niin olisi kesän ruokailut taas kuitattu. Mutta kun ei voi, niin pian se nälkä taas yllättää.

 Eilen taas grillattiin, tällä kertaa vuorossa oli kalkkunavartaita ja Jennin kasvispihvejä. Minulle kun tuo liha ei niin kamalasti uppoa ja kasvikset kutsuvat aina enemmän. Niiiin, hyvää tuli. Onneksi pian pääsee taas keitto- ja kaurapuurolinjalle, niin ei olisi näin ähky olo koko ajan.

Säät nyt eivät pahemmin suosineet. Onneksi pian varmaan suosii, kun ainahan se menee niin, että parhaat säät on silloin kun on töissä. Eli niitä odotellessa. Tosin Pirkanmaalla oli tainnu olla hurjan hyvät säät, mutta onneksi pääsin niitä tänne pakoon, koska vesisadehan on kaikkien lemppari. Hmph.

 Nojoo. Huomenna tosiaan arkeen kiinni ja yhden maissa töihin. Viikonloppu-urakka ja sitten taas maanantai vapaana. Sitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti