keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Istanbul päivitystä

Viime viikonloppuna olivat laittaneet Bogazicin yliopistosta kirjeen, että ovat hyväksyneet hakemukseni ja tervetuloa. Samalla tuli myös akateeminen kalenteri ja sen mukaan Istanbulissa pitäisi olla 14.9. Luennot tosin alkavat vasta 26.9., että pitää miettiä miten teen (tai teemme, jos äiti tosiaan lähtee mukaan saattajaksi ja matkaajaksi).

Minulle myös selvisi, että suomalaisena en tarvitse viisumia Turkissa, jos matkani kestää alle 90 päivää. Se on siinä ja siinä kestääkö reissuni pidempään ja suurlähetystökään ei suostunut vastaamaan soittooni, niin pitää selvittää tuota asiaa, että katkeaako maassa oloni kuinka pian. Jos vaikka kävisin rajojen ulkopuolella pikaisesti, niin saisinko olla Turkissa taas sen 90 päivää.

Kävin myös tänään pistämässä hepatiittirokotuksen. Ensimmäinen osahan siitä pistettiin tuossa melkein 2 vuotta sitten kun lähdin Englantiin ja nyt tuli toinen piikki ja kolmas juuri ennen lähtöä. Muut rokotukset ovat onneksi kunnossa, neulat kun eivät ole parhaimpia ystäviäni.


Eli vähitellen asiat selviävät. Nyt odotan vielä 2 viikkoa, että tenttieni tulokset tulevat ja on varmaa, että pääsin kaikista läpi. Sitten on lentolippujen varauksen aika. Tällä hetkellä houkuttelee tuo Baltic Air, kun se lentää reilulla satasella tuosta Vaasasta, josta olisi ehkä kaikista kätevin lähteä. Etenkin jos se äiti nyt lähtee mukaan. Sitten vielä ne vakuutukset ja raha-/pankkiasiat selville, niin alkaa kaikki olla hoidossa. Onneksi tässä ei ole vielä mikään kiire, koska 14. päiväänkin on vielä 104 päivää jäljellä. Aikaa on!

Kuva Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti