tiistai 12. heinäkuuta 2011

Christina Perri

Kaverin avulla koukutin itseni Christina Perrin Jar of Hearts -kappaleeseen. Christina Perri on jenkkiläinen 24-vuotias laulaja, joka tuli tunnetuksi juuri tuolla ihanalla biisillään, kun se toi yhdysvaltalaisessa So you think you can dance -ohjelmassa vuonna 2010. Toukokuussa ilmestyi hänen debyyttualbuminsa Lovestrong ja vakavasti harkitsen kyseisen levyn ostamista, vaikka niiden osto onkin jäänyt vähemmälle tällä vuosituhannella. Mmmm, ihana ääni ja tuo Jar of Heartsin musiikkivideokin on ihanan tunteikas ja taiteellinen.


Mielestäni Christinan musiikki muistuttaa hyvällä tavalla Maria Menan musiikkia, johon en vieläkään ole muutaman vuoden kuuntelun jälkeen kyllästynyt. Ehkä tässä taas yksi artisti, jonka lisään soittolistalleni "En ikinä lopeta kuuntelemasta" Tori Amoksen, Maria Menan ja Agnes Obelin rinnalle? Ainiiin ja nyt taas muistin Rebekka Karijordin, ahh tätä autuutta.

Ps. Tänään ilokseni huomasin, että painoni ei ole päässyt nousemaan kaiken tämän jäätelön, lettujen, monivuorotyön ja kesän nauttimisen seurauksena. Kiitos Elixia- kuntosali, joka sijaitsee alle kilsan päässä, sinä pidät minut kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti