perjantai 15. heinäkuuta 2011

Tammerfestit

Mulla piti olla vapaa viikonloppu, mutta sopivasti tänään vapaapäivän aluksi  pomo soittaa ja kysyy, että tulisinko töihin. Ai että tulisinko? No todellakin, koska tarviinhaluankaipaan rahaa ja nyt saan taas tällä tavalla 5 päivän työviikon kasaan. Ja kaiken lisäksi työvuoro on 15-21, joka ei ole kamalin mahdollinen, koska ei tarvitse herätä liian aikaisin ja ei tarvii liikaa kärsiä leirintäalueen täyttävistä tammerfesteilijöistä, jotka mitä luultavimmin ovat keskustassa kyseiseen aikaan sihauttelemassa auki oluttölkkejään ja valmistautumassa illan menoon. Tai sitten ne örisee siellä meidän mökeissä ja suree kun sataa. Ja pääsen klo 21, että voin itsekkin lähteä vielä pyörähtämään kaupunkiin (mitä epäilen suuresti, oltiin meinaan eilen ja oon menossa tänään). Kaupunki ja kaikki paikat on kyllä liian täynnä ja hinnat hipoo taivaita. Ei kukaan halua perus istumispubimestaan maksaa seitsemää euroa, tai näköjää joku eilen halus, mut me ei.


Että tällästä. Eikä näillä Suomen suurimmilla kaupunkifestareille ees esiinny mitään näkemisen arvosta. Ei sillä, en oo ikinä pahemmi ollu keikalla sitten niiden teini-iän limudiskojen ja Apulannan keikkojen, joita en ikinä ees fanittanu. Kaipais vähän jotain Tori Amosta tuonne niin johan minäkin innostuisin. Ja on siellä kyllä Anna Puu esiintymäs, mutta saan muutaman vuoden vielä ootella, et pääsen niihin tsempaloihin. Kumma kun ei vielä tämänkään ikäisenä ikä riitä.

Nojoo, diipadaapa. Kohta tää blogi saa taas oikeeta täytettä, kun Turkkiin lähtöön on enää tasan 2 kuukautta eli 61 päivää tällä hetkellä. Kuukausi sitten facebookstatukseni totesi, että "apua, tasan 3kk Istanbuliin lähtöön". IIIIK. Tietysti alan jo panikoimaan pakkausta (haloooo saan ottaa mukaa vaa 28 kiloa?!!), lennon vaihtoa oudolla kentällä, loman päättymistä ja Suomesta lähtemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti