maanantai 22. elokuuta 2011

Kaikki lähenee

Huomenna muutan pois tästä kämpästä. Ja en vain voi uskoa, että tää kesä on jo ohi. Se on vain viuhahtanut ohi ihan huomaamattani. Enkä oikein pysty ees kokoamaan kaikkea mitä kesän aikana oon tehny. Tuntuu, että kaikesta on kauan aikaa, mutta silti kaikki on mennyt kiitäen ohi. Ja ihan varmasti se oli eilen kun roudasin noi kamat tänne kämppään, vai oliko siitä sittenkin jo 3 kuukautta? Uskomatonta.


Myös Sisilian matka lähenee. Oon saanut lainaan mainion repun, josta Ryanairkaan ei voi russuttaa, että on liian levee tai korkee tai painava tai mitä ne nyt keksiikään, koska se ei ole mitään niistä, vaan juuri sopiva! Entäs se Istanbul? Nooo, tänään kuulin, että meidän kämppä näyttää hyvältä ja kämppikset vaikutti tosi kivoilta. Niin, eli asunto on siis ensinnäkin olemassa, vaikka epäilyjä on ollut yhdellä jos toisellakin, lähinnä varmaan stereotypioiden vuoksi. Eli kannatti tehdä tämä päätös ja säästää puolet, kun en mene sinne nuhruiseen ja superankeaan asuntolaan. Niin ja asunnolta kävelee 5min yliopistolle, eli tervetuloa pitkät aamut!

Kaikesta kivasta huolimatta en haluaisi vielä tyhjentää näitä kaappeja ja pakata kaikkea taas sinne Härmän kodon peräkammariin odottamaan taas comebackiani. Ei ihan vielä, jooko? Olisin halunnut nähdä joitakin ihmisiä paljon enemmän, viettää vielä enemmän mahtavia iltoja kämppiksen kanssa, sukuloida enemmän, reissata Suomessa enemmän, tienata rahaa enemmän. Mitä kaikkea nyt enemmän voisikin tehdä, niin tekisin, jos vain saisin jäädä. Nojoo, aikansa kullakin. Pian elämässäni puhaltaa taas uudet tuulet ja Suomi on vain pieni muisto päässäni (yeah right). Ja voihan tänne palata aina, ainakin 3 vuoden päästä, kun opinnot loppuu.

Onneksi kuitenkin kesäiset säät jatkuu. Sisialiassa on tällä hetkellä 36 astetta päivittäin (joo, en tiedä miten kestän) ja Istanbulin säälukemat hipoo 30 astetta. Eli ei kesä vielä ole ohi, vaikka lomailu (alias työskentely) onkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti