lauantai 27. elokuuta 2011

Kesä ohi :(((((((

Nyyyyyh, kesä on ohi silloin kun kesätyöt loppuu. Ja ne loppuivat eilen. Nyt tosin Sisilian matka alkaa kuumottelemaan jo aika lailla, lähtöön on enää 3 päivää ja reppukin suht pakattu. Ja aika tulee menenmään nopeasti, kun tänään on hyväihana kesäsää, huomenna työpaikan päättäjäiset, maanantaina serkuille ja tiistaina lähtö. Sisilian säässäkään ei paljoa valittelemista, kun lämpötilat näyttävät minimissään 29 astetta. 

Niin ja Istanbuliin lähtöön on alle 3 viikkoa. Meinasin tässä ennen lähtöä vielä käväistä Liettuassa (joku saattoi nähdäkin sen postauksen ennen poistoa), mutta raha, aika ja stressi muuttivat mieleni ja parempi vaan pysyä näissä matkasuunnitelmissa. Tuskin se Liettua olisikaan ollut mun dream destination.

Tänään aamujumpan jälkeen olisi tarkoitus leipoa sämpylöitä ja ehkä nauttia auringosta (vaikka sitä kyllä saan riittävästi ensi viikon aikana..) ja tehdä kivoja juttuja vielä ennen koulun alkua. Onneksi tässä nyt on vielä kuukausi ensimmäisiin luentoihin, koska ihan vielä ei jaksaisi.

Tässä vielä Sisilia suunnitelma, joille se ei oikein ole katkonaisista selityksistäni selvinnyt (jos nyt olen edes selittänyt?)


Lento saapuu Trapaniin, vietämme siellä yön. Suuntamme jollain Palermoon, olemme siellä pari päivää, pyöräilemme Cefaluun ja seuraavan päivä takaisin Palermoon, jossa muistaakseni yövymme ja sitten takaisin Trapaniin viimeiseksi yöksi. Jossain välissä tekisi mieli käydä jollain saarella, kuten Favignana tai Ustica.


Että tälläistä. Katsotaan nyt mitä keksitään ja ehditään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti