maanantai 15. elokuuta 2011

Kesäloma syyssäillä

Vaikka viime viikolla tulikin jo lomailtua, niin nyt se loma oikeastaan sitten kunnolla alkoi kun seuraavan 2 viikon sisällä on vain 4 päivää töitä. Mielelläni kyllä olisin siellä enemmän ja rikastuisin ennen Sisiliaan lähtöä. Sinnekkin on sitten lähtö tuossa 15 päivän päästä. Hieman outoa, kun ei ole kauheasti ajatellut asiaa hotellien varailun jälkeen. No, jospa se innostus tässä pian iskee. Ehkä Istanbul-innostukin iskee, kun Suomen säät synkkenee ja kesä alkaa olla ohi. Ei ihan vielä tosin.

Tällä viikolla otan kiinni arjesta ja palaan jätkisuklaapulla-ruokavaliosta tuohon keitto/salaatti/terveellinen elämä- dieettiin. Yeah, right. No ei, uuden Polarin sykemittarin avulla raahaan tänään itseni lenkille ja sen jälkeen jumppaan. Ja toivottavasti loppu viikollakin.

Keskiviikkona roudaan tavaroita kirpparille ja sen jälkeen, ehkä suuntaan Raumalle 5 tähden leirintäalueelle, jos sää sallii. Sitten viikonloppuna yöt töitä ja tädin 50v juhlat. Sitten pitäisikin jo pakata kimpsut ja kampsut ja häipyä tästä kämpästä ja tehdä ne pari päivää vielä töitä. Where did the summer go?

Mutta niin, kiva sää tuolla ulkona. Tuulee, tuiskuttaa, sataa ja mitä nyt syksyllä tapahtuukaan. Eli parhaat lomasäät, NOOOT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti