tiistai 27. syyskuuta 2011

Arkea

Eilen alkoi luennot, mutta koska mulla tais olla vaan yksi tunti iltapäivällä näin aluksi, niin ei oikein voinut sanoa vielä mitään. Tänään kävin sitten kolmeen aineen infossa ja yksi niistä osoittautuikin olemaan maisterikurssi ja kun mulla on jo toinen maisterikurssi tässä jaksossa niin en kyllä jaksaisi lukea molempia. Muuten meininki näyttää olevan aika rentoa, osiin tunneista vaaditaan 3/4 paikalla olemista ja jotkut sanoo, että niille on ihan sama onko siellä vai ei. Hauskinta on se, että kirjojakin myydään nyt yhtä pimeästi täällä kuin kaikkea muutakin. Kadulla jotkut miehet kauppaa niitä jossain hämypaikoissa ja kukaan ei edes ostaisi uutta kirjaa, kun kaikki voi hakea kopiointikeskuksista ainakin puoleen hintaan. Niin, se laillisuus on sitten ihan toinen kysymys.

Näin kun he itse kokosivat tämän kirjan, joka sitten maksoin normaalia enemmän. Noin 13e.

 
 

Olen pian lähdössä lenkille joidenkin kanssa ja sitten aikaisin nukkumaan, nämä klo 8 herätykset eivät ole turhan kivoja. Torstaina on risteilyjuhlat laivalla ja perjantaina menen Aasian puolelle Annen luo. Mitähän sitä sitten lopuksi viikonlopuksi keksisi?

Tässä vielä Turkin työturvallisuudesta kuva.. Onhan tuossa kyllä tuo verkkosuoja sivulla, mutta pari päivää sitten ei sitäkään ollut. Niin ja kerros on 3-4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti