perjantai 23. syyskuuta 2011

Tuttua

Tänään oli kiva päivä ja onneksi se ei ole vielä lopussa. Täytyy vaan päästä tekemään jotain ja pois tästä (ihanasta) huoneesta ihmisten ilmoille. Käytiin poliisiasemalla hoitamassa mun oleskelulupahakemusnumerosäätö kuntoon, josta olin liiankin iloinen. Hihkuin ja taputtelin käsiäni yhteen siinä herra poliisimiehen edessä ehkä vähän liian innoissani, koska sain aika tyrmäävän katseen (ja onneksi pienen hymyn kun sanoin, että olen vain iloinen). Ehkä hallitus- ja nuo poliisiasiat hoidetaan täällä vähän rauhallisemmin. Niin ja arvatkaa missä sen jälkeen käytiin kanssa?

Vihje nro 1.


Jos joku ei vielä arvannut niin tässä on vihje nro 2.


KYLLÄ, IKEA! Shoppailtiin vielä ennen tätä jäätävän kokoisessa ostoskeskuksessa ja jos päivä ei IKEAn rinnalla ollut tarpeeksi pohjoismaalainen, niin onneksi kävimme myös tutussa ja turvallisessa henkkamaukassa.

IKEAsta mukaan tarttui pikkusälää esim. hedelmille kulho, pyyhe, pyykkikori ja sitten tuoli ja peilit. Jipiiii, nyt voin istua tuolilla, jossa ei ole keskellä reikäää!!


Eli tämmöinen päivä. Matkoihin meni puoli elämää ja nyt lähdemme pian kämppiksen kanssa johonkin bileisiin/baariin. Että eiköhän tässä nämä koti-ikävät karistu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti