maanantai 17. lokakuuta 2011

Aikaansa edellä

Tämmöinen monenmaanasukkuus on aika raskasta, aina pitää miettiä, että minne pitää mennä milloinkin ja millähän yhtiöllä sitä lentäisi. Joskus on useita lentoja varattuna ja siltikään ei pääse lomailemaan, koska kaikki lennot kuuluvat vain tähän arkeen.

Oon lähiaikoina kyyläilly Ryanairin lentoja TRE-EDI, mutta jostain syystä ne ei päivity tai eivät lennä ollenkaan talvikaudella. Päädyin sitten hintavertailun kautta tilaamaan TRE - KÖÖPENHAMINA - ABERDEEN yhteyden kompolla Blue1 + SAS. En oo ikinä (?) lentäny kummallakaan yhtiöllä ja nyt ootan mielenkiinnolla, että millaisia ne on. Ainakin saan ottaa enemmän tavaraa kuin Ryanilla, pääsen suoraan Aberdeeniin ja ei tarvitse paljoa enemmän maksaa. Käsittääkseni molemmat yhtiöt ovat ihan hyviä, mutta tuo talvi, etenkin tammikuu, on aika riskaapelia aikaa, joten ihan kuka vaan voi perua. Ennen tätä lentoa pitäisi vielä keksiä millä pääsen täältä pois. AirBaltic kun ei tällä hetkellä ole ehkä ihan turvallisin vaihtoehto, vaikka onkin muka pelastettu, mutta kauaksiko aikaa? Turkish Airlines taas kiskoo jäätävän hinnan yhdensuunnaisesta lennosta, kun taas menopaluu on ihan inhimillinen. Hmph. No nyt on ainakin yksi lento taas varattuna, toista odotellessa. Ensin pitäisi kyllä selvittää tenttiaikataulutkin.


Tänään mun piti mennä johonkin Erasmus-iltaan, mutta päivän ensimmäinen luento vähän muutti suunnitelmia. Lause: "Huomenna sitten muistatte palauttaa sen tehtävän" sai nimittäin aika hiljaseks. Missasin viime viikolla markkinoinnin tiistain luennon päällekkäisyyksien vuoksi ja juuri silloinhan täytyy antaa joku tällainen tehtävä. Noo, aloittelin sitä jo koululla tauolla ja äkkiäkös sen tekee. Nyt ensin kyllä kanasalaattia, on taas ollu turhan pitkä päivä.

2 kommenttia:

  1. Muistelisin lukeneeni ISO ry:n foorumilta että Ryanair on lopettanut tuon reitin talveksi mutta pitäisi jatkua keväällä. Oon itse lentänyt Blue1:lla monta kertaa ongelmitta, ihan kelpo firma :)

    VastaaPoista
  2. Okei kiva kuulla! Muutama muukin jo kertonu mulle, et iha ok yhtiöitä ovat. Myös Ryanin sivuilta ymmärsin, että maaliskuun lopussa alkaa taas lennot Treelle, eli pääsen sit tuomaan molemmat lastit tavaraa halvemmalla :) Jos tällä kertaa ees tarvii tuoda kahessa lastissa :D

    VastaaPoista