keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Aurinkoa ja kampuselämää

Ah autuasta, täällä paistaa aurinko! Kyllä täällä viileyden huomaa, mutta ei ainakaan tuu vettä kuin saavista kaatamalla ja tuuli vie kokonaan mennessä. BBC:n (kyllä, seuraan mieluummin brittisäärtiedotteita, koska ne yleensä ovat optimistisempia) tiedote lupaa tälläistä tulevalle viikolle.


 

Istun juuri kampuksen nurmikolla eväinäni Etelä Kampuksen portilla annetut Kampus Packin herkut ja vihreä tee. 
 
 
 
 
 
Ainut ärsytys on tässä pyörivät kulkukoirat (joiden takia juuri jouduin siirtyä nurmen toiselle puolelle), mutta muuten ei mikään haittaa! Kunpa tää sää vain jatkuis.

 

Olin juuri yhdellä luennolla ja nautiskelen nyt kahden tunnin tauosta ennen turkinkielen tuntia. Pitäisi varmaan alkaa lukemaan niitä sanoja, kun pian tulee Mid Term-kokeet ja jotain pitäisi osata! Iiiks. Huomasin myös, että 2 aineesta on vain kurssityö ja kahden aineen tentit voi tehdä joulukuussa, niin yritän siirtää kahta viimeistä tenttiä joulukuun puolelle, niin voin nauttia vuoden vaihteesta täällä ja suunnata tammikuun alussa hyytävän koto-Suomeen. Ei siis ole vielä varmaa onnistuuko, lähettelin juuri parit s.postit. Tiedän, että tosi moni tekee näin opintojen aikaisen alkamisen takia, mutta itse vain haaveilen kunnon lomasta ja lumesta loskan/vesisateen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti