lauantai 1. lokakuuta 2011

Basaareilua - taaaas

Niin, taas. Mutta kerranpa sitä ollaan basaarienmekassa tai -taivaassa tai -ytimessä - missä sitä nyt haluakaan kuvitella olevansa. Ajatuksena oli hakea peitto, laukku ja lompsa, mutta mukaan tarttuikin kaksi huivi, joista toinen ei kyllä oo noin pinkki kuin kuvassa, vaan enemmänkin persikan värinen ja toinen ihana koristeellisempi.nOisin voinu ostaa vaikka kaksikymmentä, kun hinta yleensä on 5TL eli noin 2e. Ostin myös yhdet mahdollisimmana aidot Abercrombien ja Fitchin collegehousut (ja vaikka yritänkin boikotoida kopioita tai ainakin hyvin selkeitä sellaisia, niin tarttin halvat ja hyvät olohousut kotiin ja basaareista ei saa muita kun kopioita, huoh. Noh, hintaa oli n.8e), pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita hintaan alle 2e yhteensä, kaulakorun noin 1e ja hedelmiä. Arvatkaapa paljon maksoin tuosta puolesta kilosta viinirypäileitä? No tietysti yhden liiran eli noin 40snt. Älä tule talvi, haluan että hedelmien hinnat pysyy alhaalla.

 
 
 
 


Tänään oli myös ihanan lämmin päivä verrattuna eiliseen noin 18-21 asteeseen ja vesisateeseen. Eilen liian moni oli jo kiskassu talvitakit päälle ja tänäänkin niitä esiintyi harvakseen, vaikka ite hypin sortseissa ja t-paidassa. Sainkin kyllä muutaman oudoksuvan katseen, kun näille tämä +25 on jo tosi kylmä.

Lapasesta kukkaruukkuun, löysin muuten vihdoinkin kaupasta kaurahiutaleita! Eilen jo Annen kanssa metsästettiin, mutta tänään löytyi tasan yhdenlaisia ja kyllähän ne kauralta maistuvat. Vuhuuuu, iltapalaksi on sitten tänään luvassa kaurapuuroa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti