tiistai 18. lokakuuta 2011

Nytkö alkoi opiskelu?

Eilinen ilta meni taas jännän parissa. Ensin analysoin IKEAn mainosta pari tuntia ja kipitin tulostamaan sen läheiseen tulostamoon (joita täällä on joka kulmalla) ja sen jälkeen muistin turkin läksyt ja siitä se ilo sitten vasta irtos..


Löysin itse asiassa aika mielenkiintoisen mainoksen ja oikeastaan koko tehtävä oli aika mukava. Piti käyttää viime viikoina opittuja markkinoinnin teorioita, kuten havaitsemista, oppimista, asenteita ja motivaatioita ja käsitellä tätä mainosta niiden kautta. Bongasin mainoksen sivustolta 52 Most Interesting and Creative Advertisements, joten ei ihan pieleen voinut mennä. Ja aika ovelahan tuo on. Oli siellä pari muutakin hyvää, mutta tää tuntu omakohtaisimmalta ja monipuoliselta.

Sen jälkeen ne turkin läksyt. Tuli semmoinen leffoista tuttu Kirjoita taululle 200 kertaa "En enää ikinä..."- fiilis, en vaan tiä onko tää joku salainen turkkilainen tapa oppia vai ollaanko oikeesti tehty jotain pahaa. No ei sillä, nyt osaan ainakin (melkein) sanoa, että olet lihava tai olenko ruma tai enkö ole lyhyt. Käytännöllistä, eikö? Vielä kun oppisi lisää sanoja, niin näitä 182731 teoriaa voisi käyttää johonkin..

 

Samalla oon tässä nauttinu (huomaa sarkasmi) 2000-luvun pophiteistä (esim Maroon 5) yläkerran naapurin tulkitsemana, huom se on mies. En kestä että nää laulaa täällä kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti