torstai 6. lokakuuta 2011

Pipo päässä kesäsäässä

Taas alko viikonloppu ja oon ollu täällä nyt 3 viikkoa. Aika kiitää! Ja nyt kun Istanbul-stressi on aika nollissa, niin oon alkanu stressaamaan Aberdeeniä ja sitä, että mistä sitä muka saa kämpän vain 3.5-4 kuukaudeksi??

Eilen lähettiin yhteen kalliiseen baariin, kun Bogazicin radio järjesti siellä jotkut bileet. Sisäänpääsy oli noin 12e, mut siihen kyllä sit kuulu yks juomakin. Ja ne myi Finlandia-vodkaa siellä! Oli siis ihan kiva ilta, mut aamu oli aika jäätävä. Sain itteni kammettua ylös klo 8.15 ja olin laittautumassa valmiiks, kunnes tuli mieleen tsekata s.posti. No sielläpä ilmoitettiin, että luento peruttu ja meikä poika hyppäs onnellisesti takas vällyjen väliin. Uus yritys klo 12 ja silloinkin 2h luento lyheni hieman reiluksi tunniksi. Kummallista menoa.

Kuvat on eiliseltä illalta ennen lähtöä. Sipsuttelin illan uusilla Vagabondeillani ja kyllä jalat vaan kesti! Baarissa kun ei voinut istua kuin vip-alueilla, niin koko ilta sit tanssittiin.Tänään lähettiin käymään yhessä jättiostoskeskuksessa, Istinye Parkissa. Himoitsin sinne H&M:n takia ja vaikka raahasin megalomaanisen määrän tavaraa sovituskoppiin, niin päädyin ostamaan vain topin. Ostin myös superlämpimän ja laadukkaan tuntuisen pipon Mavista, joka mielestäni on aika kyseenalainen ostos, kun päivisin ulkona saa kirmata sortseissa. Pipo näkyy kuvissa yhdessä mun hehkeen basaaripyjaman kanssa. Sitten käveltiin reilu tunti takaisin ostoskeskuksesta, kun eksyttiin hieman yms. Että semmoinen päivä.

 


Ainiin ja huomenna vihdoin meen liittymään kuntosalille tohon Istanbulin kalleimmalle alueelle :D onhan se kyllä aika mielenkiintonen paikka, mutta niillä sentää on sauna! Ja hintakin noin 67e/kk, eli ei nyt mikään ihan mahdoton. Niiden jumppa-aikataulu on kyllä aika surkee, mutta niin vissii on kaikkialla muuallakin.

Ps. Oonko maininnu, että meillä asustaa täällä Vale-kissa? Se vaan nukkuu (aina mun matolla tai tuolilla), maukuu lujaa ja syö :D En siltikään oo kamalasti enemmän muuttunu kissaihmiseks, vaikka parempaan suuntaan ollaan menossa..

 

Tää oli kyllä taas kuukauden randomein postaus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti