maanantai 24. lokakuuta 2011

Sisustushaaveilua

Mun pään sisällä on jatkuvasti ajatus siitä, kuinka ensi keväänä pääsen asumaan kämppään pidemmäksi aikaa ja kuinka saan sisustaa sen omalaisekseni. Kuinka saan vanhat tutut tavarat käyttöön (jos nyt saan, kun ne ovat aika hyvin löytäneet uudet paikkansa vanhemmillani ja veljelläni) ja kuinka saan ostella kaikkea kivaa. Ja kerrankin saan ajatella asioita pidemmällä kaavalla ja ei tarvii surra sitä, kuinka kaikki nämä huonekalut, sisustustavarat ja krääsä siirtyvät taas pian riesaksi jonnekkin vanhempieni nurkkiin. Saan sijoittaa ja ostaa vaikka television, jos siltä tuntuu. Tai ihan oman ruokapöydän ja sohvan. Nykyään kun pitää aina miettiä, mitä ostaa, koska kaikki isompi jää tänne Istanbuliin tai Aberdeeniin. Tietysti sen 1.5. vuoden jälkeen mitä vietän Suomessa, niin pitää käydä vielä viimeistelemässä tutkinto Aberdeenissä, mutta kyllä nämä paikan siksi aikaa löytävät. Hoppas så.

Oon turhankin ahkerasti selaillut IKEAn sivuja tässä lähiaikoina ja Zara Homessa käydessä sormet syyhysivät ihan liikaa. Myös kaikki blogit jotenkin käsittelevät sisustusta tällä hetkellä, vai kiinnitänkö asiaan vain enemmän huomiota?


Tässä vain pientä ideaa siitä mikä mua kiinnostaa. Ja tiedoksi vain kaikille, en ole ikinä edes omistanut IKEAn Expedit-kirjahyllyä, että olisikohan aika hankkia.

Ennen sisustukseni oli suklaanruskea painotteista, mutta nykyään jotenkin valkoinen ja puhtaus kiinnostaisi. Mutta kyllä vieläkin tuo tumma puu ja suklainen väri kolahtavat. Kotona kun odottaa jo maailman ihanimmat verhot ja muutama muu ihana asia.

Oikeasti mun piti lukea turkin tenttiin, mutta tää nyt nappas enemmän. Nyt lähden luennolle, sitten illalla pitää viimeistellä yksi kurssityö. Tästä tulee kiireinen viikko ja aikaa ei ole oikein muulle kuin opiskelulle. Loppu viikosta tosin on lähtö sinne Kappadokialle!

Kuvat: ikea.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti