sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sunnuntaita

Perjantain jälkeen on ollut aika mitäänsanomaton viikonloppu. Ulkona on tullut vettä enemmän kuin laki sallii ja vielä näyttää jatkuvan. Lauantai ja sunnuntai, tai oikeestaa koko viikko, tiivistyy alle olevaan kuvaan. Oon käyny tällä viikolla 4 kertaa Cevahirissa, joka on suurin ostoskeskus täällä (vähän aikaa sitten myös Euroopan suurin). Se sijaitsee tossa kätevästi bussimatkan päässä. Ruuhkassa istuu noin 1h 15min ja ilman ruuhkaa sinne menee 30min. Musta tuntuu, että tosta kuvasta ei voi ees käsittää miten suuri se on, ku se jatkuu niin paljon vielä sivuillekkin. Itse asiassa se on aika neliö, kun ylhäältä päin katsoo, eli suuri on. Vain H&M puuttuu, nyyh.


Lauantaina treffasin Essin ja löysin tuon laukun Debenhamsista, jossa oli kaikki -30%. Tänään sitten samaisesta tavaratalosta löytyi Bodyshopin tuotteita myös -30%. Ja ostin myös vihdoinkin Starbucksista thermomukin, että voin pahentaa uutta teeaddiktiotani.


Kävin myös salilla ja bongasin sieltä lähtiessäni kaupan jossa näkyi Wasan näkkäreitä heti oven eessä. Ja olihan niitä nyt pakko ostaa, kun ovat ainut ruistuote mihin oon koko aikanani törmännyt. Ostin näkkäreiden lisäks vielä hunajan makusta vihreetä teetä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa viikko. Vielä kun katson nettitelkusta Vedetään hatusta, niin oon täysin valmis uuteen viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti