tiistai 11. lokakuuta 2011

Syksy saapui sekunnissa

Believe me or not, mutta kyllä täälläkin sataa vettä, on 16 astetta (tai alle?) ja tuuuleeeee. Vielä lauantaina sai hiihtää toppi päällä ja oli ihanan lämmin. Sitten jotain kummallista tapahtui ja koko sunnuntain satoi vettä ja Taksimissa käydessä saatiin Annen kanssa todeta, että täällähän on kylmä. Ja kyllä, meillä oli ihan pitkähihaset päällä.

 
Tänään onneksi ei tarvinnut turvautua kuoritakkiin, ainakaan sateen vuoksi, mutta onhan tuolla ihan eri meininki kuin viikko sitten. Menin aamulla koulullekkin jo takki päällä ja kyllä sitä tai ulkona pitääkkin. Kotona käydessä vaihdoin huppariin ja ja villakaulahuiviin. Salillekkin mennessä kiskaisin pipon päähän (vaikka sainkin siitä pari kommenttia turkiksi salilla pyyhkeenojentajatädiltä) ja omasta mielestäni olisi saanut olla vielä se kuoritakki hupparin lisäks, koska etenkin kotiinpäin kävellessä oli aika viileä. Ei sillä, syksy on kaunista aikaa, kunhan ei sada. Tykkään pimenevistä illoista (vaikka täällä ne pimenee ympäri vuoden?) ja siitä, että turha kuumuus kaikkoaa. Mutta pelkään sitä miten kylmä täällä oikeasti tulee ja joojoo, eihän se vedä vertoja Suomelle, mutta nollakelikin voi olla hyytävä, jos vain tuo tuuli tuolta mereltä puhaltelee tarpeeksi.

Että semmoista. Vielä päivän kysymykseksi voisin todeta, että miksi mennä maailman rankimaan spinningiin, jota vetää kaksi miestä, jos ei ole käynyt spinningeissä yli kuukauteen? Jännä muuten, kun viimeksi kävin spinningissä, niin ajattelin vain niitä tulevia Sisilian maisemia ja nyt tänään kun oli, nii eipä niitä 35 asteen tunnelmia paljoa halunnu muistella. Paitsi nyt on aika kullannut muistot ja se oli huippu kokemus!

Huomenna lupaan etten urheile (ainakaan paljoa) ja treffaan vain Suomityttöjä ja käyn parilla luennolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti