keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Hiusideoita

Ostin juuri Citydealista hiustenvärjäyspaketin, johon kuuluu leikkaus ja yksivärivärjäys, mutta kympin lisällä saa toisenkin värin. Varasin myös ajan heti sille viikolle kun saavun Suomeen ja en jaksa oottaa, että joku tekee jotain tälle mun kuontalolle. Nyt mulla on semmoset semivaaleenruskeet hiukset ja astetta vaaleempi juurikasvu, mut en uskalla pistää ite väriä päähän, ku menee kuitenki taas liian tummaks ja turkkilaisten partureiden värit saattais olla aika happoa pohjoismaalaisille hiuksille. Eli nyt vaan odottamaan.

Oon miettinyt omaa väriäni kasalla vaaleita raitoja, eli semmosta luonnollista. Sitten myös liukuvärjäys on käynyt mielessäni. Onneksi on vielä aikaa miettiä ja mistäpä mä ees tiän mitä väriä nää hiukset ees hyväksyy vastaanottamaan, kun ei kuitenkaan oo enää vaaleet. Ja miten leikkaan? Nää haituvat tarvii pikaista pelastusta.

Tässä jotain ideoita.

 Etenkin tuo alarivi sykähdyttää ja tuommoinen Jennifer Aniston meets Sarah Jessica Parker -look ois aika jees. Ei noin vaaleaa kuin Jenniferillä, mutta samaa tyyliä ja enemmän Sarahin väreissä. Tai ei ehkä ihan niin tummaa. Selkeää? Ja tuo Jenniferin leikkauskin on kiva! Joudun varmasti muutenkin ottamaan läppärin mukaan parturiin, kun yhden 20-30 sivusen kurssityön palautus on sopivasti 9.1. ja jos päähän laitetaan parikin väriä, niin siitä on hyvin aikaa naputella. Eli voin esitellä näitä kuvia, ettei tarvii perustaa värivalintoja täysin mun selkeisiin selityksiin. Nyt tosiaan vaikuttaa siltä, että ei tää tummahiuksisuus kovin kauaa kestä, joka nyt oli jo ihan arvattavissa. En jaksa jaktkuvaa värjäämistä ja kaipaan luonnollisuutta. Eli en kyllä rupea enää super blondiksikaan, kun siitä oli luonnollisuus vielä kauempana :D

Nyt luennolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti