lauantai 26. marraskuuta 2011

Kärsivällisyys katosi

Tästä ei nyt taas tuu yhtään mitään. Mun viikonloppu pitäs näyttää tältä.. (Ja eilen näyttikin.)

 
 
 

Mutta mielessäni pyörivät Suomi-vieraat, hetken irtiotto arjesta, Topkapit ja moskeijat ja kaikki muu mitä en oo vielä nähny, Besiktas-basaari, josta oon pitäny taukoa ja jonne pääsen ens viikolla ja kaks miljoona muuta asiaa. En jaksa odottaa torstaita klo 18, jolloin toinen tentti vetelee viimeisiään ja pääsen suuntaamaan Sultanahmetiin melkein viikoksi ja taas sisäistämään sen ihanan hotellielämän ja ne aamupalat ja etenkin sukulaisten ihanan seuran. Onneksi kuitenkin on tullut todettua, että aika menee eteepäin ja odotus ei oikeasti hidasta sitä yhtään, vaikka välillä niin voisikin luulla.

Eilen sain kuulla yhen tentin tuloksen, joka oli heti Kappadokia-reissun jälkeen ja jonka pelkäsin feilaavani. Vetäisinkin siitä ihan yllättävän tuloksen ja olin eilen illalla ihan onneni kukkuloilla. Ehkä tämä on syy siihen, ettei opiskelu maistu, kun luulen kaiken infon impeytyvän päähäni, kun kirjat vain makaavat pöydällä. HUooooh, ole jo torstai-ilta!

Tää touhu nyt näköjään meni aika vakioks, eli siivosin just huoneeni ja kopistin matonkin jopa ja pyykit meni koneeseen ja josko sitä pian salille? Miksei tentteihin lukeminen vaan voi olla mielenkiintoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti