lauantai 26. marraskuuta 2011

Lauantailenkki

Kuntosali ei napannut yhtään, niin lähdin nauttimaan Bosporin kauniista valaistusta rantakadusta ja ärsyttävistä kalastajista, koska en tiedä montako kertaa enää on tällaisia sateettomia iltoja, jolloin energiatasoni ovat näin korkealla. Jäljellä kun on enää 36 päivää, niin yhtäkkiä toivookin, että olisi aikaa ja ehtisi varmasti kokea tarpeeksi. On tämä ihmisen mieli vaan kummallinen. Ja kyllä muuten kannatti lähteä, tuo pimenevä maisema rantaan laskeutuessa oli aivan upea. Vesi, valaistut sillat, satoja taloja rinteissä.. Kyllä kelpasi hymyillä.

 
 
 

Kävin  äsken myös kuumassa suihkussa, mutta pakko todeta, että sauna ois ollut aika ihana, kun kaikki paikat ihan jäässä. Juostessa oli lämmin, mutta kun tuli kotiin ja pysähtyi, niin aika äkkiä sitä viileni. Nyt salaattia tekemään ja tentteihin lukua jatkamaan!

Ps. Toi peili on näköjään kuorinut musta esiin taas kunnon teinin, ku tommosia kuvia pitää aina ottaa..

2 kommenttia:

  1. Hih, samoissa tunnelmissa viikonloppu kulunut täälläkin, tentteihin lukiessa ja lenkkeillessä -_- Kiitos muuten kivasta blogista! Olen melko pitkään käynyt täällä kurkkimassa koskaan kuitenkaan kommentoimatta. Asuin aikoinaan itse vuoden Turkin Ankarassa ja kuvasi mm. Istanbulista, Kappadokiasta ja Pamukkalesta ovat tuoneet paljon kivoja muistoja mieleen.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kiva tiedostaa taas yksi lukija! Itse en sitten ehtinyt Ankaraan, kun on ollut paljon muutakin tekemistä ja passini kesti kuin kestikin kaikista peloista huolimatta, eli ei ole sen hajoamisenkaan takia tarvinnut käydä siellä..

    VastaaPoista