perjantai 4. marraskuuta 2011

Menolippu taskussa, muusta ei tietoa

Jepajeeee, saatiin tänään Annen kanssa ostettua bussilippu Selcukiin eli tuonne Efesuksen hoodeille. Alkuperäinen suunnitelmakin koki pieniä muutoksia, eli kun ensin piti mennä Selcukiin ja Izmiriin, niin nyt mennäänkin Selcukista kai Pamukkaleen! Ja tämän kaavan mukaan olisin sitten viikon päästä nähnyt kaikki paikat, joissa halusinkin käydä!


Katsotaan nyt kuitenkin miten homma menee. Meillä on vain menolippu, koska Istanbulissa on kuulemma yleinen käytäntö, että paluulippua ei saa kun vasta itse sieltä paikan päältä. Toivotaan nyt sitten ettei jumituta sinne ikuisuuksiksi. No jos sinne pääsee, niin kai sieltä pitäisi päästä poiskin? Myös hotellit on varaamatta, eli varataan varmaan nyt joku tommonen 28e huone sieltä Selcukista yhdeksi yöksi ja mietitään sitten siellä päivä kerrallaan.


Käytiin myös turistitoimistossa, jossa meille yritettiin myydä jotain pakettia 130 eurolla, mutta onneksi pitkän keskustelun jälkeen saimme sanottua miehelle, että ei kiitos. Kyllähän hän vähän kimpaatui ja niin mekin. Mikä asiakaspalvelu? Näköjään tuntematon käsite täällä. Saatiin sitten menolippu hieman alle 30 eurolla toisesta paikasta, jossa palvelu pelasi paremmin. Lähtö siis on ensi maanantai-iltana ja edessä taas kivat 9h bussissa!


I can't wait! Tähänkin lomaan tuli nyt jotain toimintaa ja jännitystä.


Pyörähdettiin myös arkeologisessa museossa nopeasti ja käytiin kiinalaisella, mutta laittelen niitä kuvia sitten joku toinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti