sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Outlet shoppailua

Lähdettiin tänään Annen kanssa Aasian puolelle VIA/PORT- outlettiin, joka on ihan kokonainen ostoskylä. Sieltä löytyy Diesel, Levis, Hilfiger, Nike, Adias, Benetton, Lacoste, Mango, ymsyms.

Ite lähin liikkeelle jo klo 11 ja menin bussilla satamaan ja siitä lautalla Aasian puolelle Kadiköyhyn, jossa tapasin Annen. Bussimatka Kadiköystä vei reilun tunnin näin ruuhkattomaankin aikaan, että taidettiin todellakin olla jossain ihan Istanbulin laidalla.

 
 
 
 
 
 

Outlet oli ihan ok, tavallaan pettymys, kun monesta kaupasta löytyi erittäin "vanhaa" tavaraa ja esim. Benettonin kauppa täyttyi vain lastenvaatteista ja muutamasta naisille olevasta alennusvaatteesta sekä normaalihintaisista tuotteista. Not good. Itse löysin sitten vain Niken vetskaritakin, jollaista olenkin kaivannutkin jo pitkään. Haaveilin myös pariin otteeseen yhdestä Hilfigerin laukusta, mutta sinne se sitten jäi odottelemaan ostajaa, joka siirtäisi aivot edes hetkeksi narikkaan. Niin ja onneksi kaikki tarjoukset eivät olleet samaa luokkaa, kuin tuossa yllä olevassa kuvassa :D

 
 
 
 
 
 
 

Kauppojen lisäksi paikasta löytyi tietysti ravintoloista ja kahviloita, mutta myös huvipuistolaitteta, leffateatteri ja kartingrata.

Pääsin kotiin vasta klo 20, että päivä oli pitkä, mutta onneksi käytiin, koska olisin nyt yhtä ihanaa takkia köyhempi ja varmasti harmittaisi jälkikäteen, jos ei olisi edes käynyt katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti