tiistai 1. marraskuuta 2011

Talvikengät kiitos

Tää mun blogi on niin muotibloggaus meets matkablogi meets opiskelutarinat meets mitä vaan. Anyways, oon tässä jo hetken haaveillut uusista kengistä ja nyt kun sitten vietän kylmän tammikuun Suomessa, niin olen päättänyt, että se on riittävä syy uusiin kenkiin. Ja voin sitten hiihdellä samoilla popoilla Aberdeenin keväässä. Selasin nyt tässä vapaailtani kunniaksi nettikauppoja oikein sydämeni kyllyydestä, vaikka todellisuudessa haluan nähdä, kokea ja kokeilla kenkiä ennen kuin ostan ne. Suuri himotus ois nyt sitten noi kiilakorot. Täältäkin kyllä löytyy kenkiä, mutta A) en voi ostaa, kun en saa niitä Suomeen B) ne on yhtä kalliita ku Suomessa C) ne ei ehkä oo lunta ja kylmää varten?


Vasemmalta oikealle:
- Defeeter, Starla, nelly.com, 57,50e - Tän tyyppiset kengät tilasin viime talvena henkkamaukalta, mutta kun tuo Britteihin postitus kestää 2-3kk, niin peruin sen jossain vaiheessa. Nuo kyllä näyttää muutenkin liian muovisilta.
- Hunterin ihanatihanat kumpparit, nelly.com 210,95e - Täällä oon tutustunu käsitteeseen tyylikkäät kumpparit. Täältä niitä löytyy jos jostakin ja yleensä varsiosa on muuta materiaalia kuin kumia. Semmoset ois kivat, mutta ne jäis tänne satavarmasti. Nyyyhh. Nää Hunterit kyllä sykähdytti, mutta ei oo ehkä ihan talvikelille ja kaventais ehkä kukkaroa liikaa ajatellen sitä, että kuinka käytännölliset nää nyt ois.
- Whyred, Natalie Suede, nelly.com, 347,50e - Tajusin muuten, että mulla on aika samanlaiset kengät, mutta eri värissä. Niin ja toi hinta ei oo ehkä ihan mun budjetille.
- Nelly Shoes, Panther, 47.95e - Nää kelpais, mutta että Suomen talveen? Ja kaipaisin tuohon vähän jotain karvahärpäkettä, tai sitten vaan villasukat vilkkumaan tuolta reunoista.
- Bianco, Tombo Boot, 89e - Hei nää nappaa! Dear Suomen Bianco-liikkeet, myykää näitä. Vai onko toi kumipohja sittenkin hölmö? 
- Nova lace up wedge, Office, £82 - Pitihän nää brittikaupatkin selailla tai ainakin tää Office, josta yleensä löytyy hyviä ja mielenkiintoisia kenkiä. Ja tietysti aika hinnakkaitakin. Pitäisi sitten kärsiä tammikuu Suomessa ja urhautua ostamaan nuo Aberdeenistä. Ja eihän noilla nyt Suomen talvea meniskään. Huoh, taidan kuitenkin metsästää Suomesta kengät ja hätätapauksessa luottaa Brittikauppoihin.

Haluan löytää täydelliset talvikengät heti tammikuun alussa! Mmmm en jaksa oottaaaa! Kun täällä pitäis rajoittaa tota shoppailua ihan vain käytännön syistä.

Ajastin muuten viimeisen Kappadokia postauksen aamuksi. Oon tässä lataillu videoita jonku 4 tuntia kiitos tämän netin nopeuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti