sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Turkkilaisen ohjeet

Lähettiin tänään kämppiksen kanssa käymään Aasian puolella, kun ulkona oli ihana sää ja oltiin jotain tekemistä vailla. Tarkotuksena oli löytää pari second hand-liikettä, mutta kun niitä ei löytäny nii napattii simitit, pähkinät ja kuivatut hedelmät  mukaan ja lähettiin etsimään bussia kivaan puistoon. Aasian puolella muutenkin on enemmän puistoja, kun siellä ihmiset enemmän tykkää asua ja tää Euroopan puoli on sitten enemmän työntekoon. Vaikka asuuhan tälläkin puolella muutama miljoona.. Oli muuten taas harvinaisen tyhjää kaikkialla, kiitos bayramin (eli tän pyhäloman). Kestäispä sen ikuisuuden nii tää kaupunki ois vähän elettävämpi.


Kun ei ollut bussista tietoakaan niin kysäistiin apua turkkilaiselta mieheltä, joka oli ehkä noin kolmissakymmenissä tai alle. Ja mies sano, että seuratkaa niin näytän bussin ja mehän seurattiin. Aika useinkin ihmiset täällä lähtee lähes kädestä pitäen opastamaan ja ovat tosi avuliaita. En sitten tiedä johtuuko kielen puutteesta vai vilpittömästä halusta auttaa. Vai jostain ihan muusta. Mutta siinä vaiheessa kun mies maksoi meidän matkan ja hyppäs ite dolmuksen kyytiin niin tuli vähän semmonen wtf -olo. No päästiin sitten puistoon ja mies jäi samalla pysäkillä pois ja sitten kämppikseni vain sanoi, että joo heippa kiitti avusta me mennään nyt moikkaamaan meidän kavereita ja lähettiin äkkiä menemään. Siihen se mies jäi seisomaan ja sitten seuraavalla vilkaisulla se olikin sitten jo kadonnut. Olikohan tämä mies oikeasti vain todella avulias vai kaipasko seuraa? En käsitä. Onko turkkilaiset joskus vaan liiankin avuliaita?

 
 Kaiken lisäks jäätiin tosi kauas siitä päästä puistoa, johon haluttiin mennä, eli käveltiin ensin 30 minuuttia ennen istahtamista. Oli kyllä niin ihana sää ja ihana paikka, että oli ihan mukavakin kävellä. Tänään asteet lähenteli taas pariakymmentä ja takkia sai olla koko ajan heittämäs pois päältä.
 
 
 
 

Tähän loppuun vielä biisi johon oon täysin rakastunut. Eli Birdyn Skinny Love. Tältä 15-vuotiaalta brittineitokaiselta pitäisi ilmestyä levy huomenna. Pakko kyllä etsiä sitten se jostain käsiin tai ainakin heti tutustua muihinkin kappaleisiin. Häneltä on ilmestynyt 2 muuta sinkkua, mutta kaipailen lisäää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti