torstai 8. joulukuuta 2011

And I'm feeling good

Onpas taas ihana olo. Tällä viikolla kävin oikeastaan vain parilla luennolla ja silti taas alkoi viikonloppu. Ja kirsikkana kakun päällä on tänä aamuna ollu tentti, josta kerrankin jäi hyvät jälkifiilikset. Eilen tosiaan yritin lueskella siihen, mutta motivaatio oli jotenkin aika alhaalla ja väsymys lähes päällekäyvä. Nyt sitten on se ohi ja seuraavaan tenttiin onkin pari viikoa, eli nyt ehdin keskittyä pariin kurssityöhön.


Mulla on enää noin 3,5 viikkoa eli 25 päivää jäljellä. Yhtäkkiä katos kuukausi johonkin, mutta nyt kun oon tsekannu kaikki turistikohteet ja hamam odottelee lauantaina, niin voin sanoa, että periaatteessa olisin aika valmis lähtemään. Ja äitin ihmettelyihin voin todeta, että Istanbul on ollut kokemus ja erilainen, mutta tässä vaiheessa, kun vettä tulee (paitsi viime viikolla ja tällä sekunnilla) ja koulu vie kaiken ajan, niin valona tunnelin päässä on Suomessa oleva kuukauden loma ja kaikki ne ihanat ihmiset siellä. Pitää tehdä vielä viimeiset shoppingit, kärsiä ne tentit, yks esitelmä ja essee ja pakata ja hypätä koneeseen. Iisibiisi. Ja kokemuksesta voin sanoa, että tää aika vaan hujahtaa ohi ja ihan yhtäkkiä istunkin koneessa ja katselen näitä maisemia ehkä viimeistä kertaa. Ihaninta tässä on se, että nyt en jää kaipaamaan varmaan yhtään mitään ja voin onnellisesti sulkea tämän jakson elämässäni ja odottaa, että aika kultaa muistot ja muistan vaan ne hyvät puolet, enkä tätä epäinhimillistä opiskelutahtia ja välillä niitä yksinäisiä hetkiä, kun tuntuu, ettei täällä enää jaksaisi.


Tänä iltana lupaan myös tehdä paluun juoksumatolle, mutta ennen tätä ennen uppoan hetkeksi Suomen Cosmon pariin, nostan jalat ylös ja  teen ehkä ihan hitusen kurssityötäkin ensi viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti