perjantai 23. joulukuuta 2011

I'm dreaming of a sunny Christmas

Mulla on maailman epäjouluisin olo. Vaikka kuuntelisin sata kertaa Varpunen jouluaamuna -kappaleen ja polttaisin sataa vaniljan tuoksuista kynttilää ja joisin 10 litraa Chain makuista (eli joulun makuista) vihreää teetä, niin ei se fiilis tästä kasvaisi yhtään. Harmittaa, kun joulukalenterikin loppuu jo huomenna.


Mikä tästä päivästä tekee vielä kurjemman on tuo järkyttävä sää. Heräsin ysiltä ja huomasin heti, että onpa pimeää. No sitten huomasin, että vähän tihuuttaa, kunnes koko taivas repes ja tuuli ylty ihan mahdottomaks. Salilta kävellessä jopa vedenkestävä takkini päästi sateen läpi ja ensimmäistä kertaa koko syksynä/talvena naamani jäätyi lähes tunnottomaksi sateen ja järkyttävän tuulen seurauksena. Jaloista ja sormista puhumattakaan. Että tänne kuuluu oikein rattoisaa aaton aattoa esseetä kirjoitellessa ja tentteihin lukiessa, kun ulkona pauhaa joku käsittämätön joulumyrsky. Ja nää kuvat otin ennen tätä kamalaa tuulta, koska nyt en uskalla edes ajatella avaavani ikkunaa..

 

Tähän loppuun voisin vielä tiivistää sanani Coldplayn tahtiin. Tuskin kyllä olen ainut suomalainen, joka tänä vuonna näin ajattelee.. Mutta jos nyt ei lunta täällä, niin ainakin tuo myrsky pois ja auringonpaistetta tilalle!

When you're still waiting for the snow to fall
Doesn't really feel like Christmas at all

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti