maanantai 5. joulukuuta 2011

Istanbulissa turisteillen

Sata tuntia univajetta, yliannostus ruokaa ja paljon uusia ihania paikkoja. Kirjoittelen joskus lisää, kun oon kerännyt voimia ja voin kirjoitella omassa rauhassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. moi! mulla on just hakuprosessi skotlantiin yliopistoon meneillään, ja löysin robert gordonia googlettamalla tämän sinun blogin. olisin hirveän kiinnostunut tietämään millaisilla arvosanoilla sinä pääsit sinne opiskelemaan? olen kyllä nähnyt nuo entry requirementsit ja osaan ne muuttaa suomalaisia arvosanoja vastaaviksi, mutta en oikein tiedä voiko niitä soveltaa vai ei. itse kirjoitin muuten erinomaiset paperit lukiosta, mutta yhdestä aineesta jäi arvosanaksi A ja mietin estääkö se nyt minun pääsyn kouluun. olisin tosi kiitollinen jos voisit kertoa omasta hakuprosessistasi, siis arvosanoista lähinnä!

    VastaaPoista
  2. Mielelläni kerron enemmänkin, laita s.postia osoitteeseen jennii_90@hotmail.com :)

    Itse en tosiaan käynyt tavallistä lukiota, vaan kävin sen kansainvälisen IB-tutkinnon, joka varmaan autto siinä, että pääsin yliopistoon.. Mulla on kyllä suomalaisia kavereita siellä, jotka on ihan normilukiosta tullut, että voin kyllä kysellä heiltä :)

    VastaaPoista