sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jonkinlainen joulu

Yhdessä asiassa tää joulu ainakin meni nappiin, olin eilen niin täynnä ettei mitään rajaa. Ja syöminen senkun jatkuu. Istuttiin siis meillä ja kaikki toi jotain syömistä/juomista ja sitten syötiin ja juteltiin klo 12 asti. Oli tosi kiva ilta. Tämmöset illat saa miettimään, että onko tässä vielä kiire mihinkään Suomeen. No oota vain Jenni, kyllä se realismi pian iskee taas, kun avaat tenttikirjan. Ulkona muuten taas paistaa aurinko ja on tosi kaunis sää.

 
 
 
 
 
 

Syötiin myös jotain mielenkiintoista romanialaista peruna-oliivi-sipulisalaattia, lihapullia ja jonkun tuomaa "amerikkalaista salaattia" sekä jälkkäriks suklaakakkua, jota näköjään on vieläkin kaapissa. Namnamm. Puuro meni hyvin kaupaksi, onneksi jäi itselleni aamuksi vielä annos, koska sillä se joulupäivä kuuluukin alkaa :) Nyt sitten tenttikirjojen pariin eilisen mukavan tauon jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Mitä noi pallerot on?

    T.Elena

    VastaaPoista
  2. Ne on jotain turkkilaisia keksejä kai? Vaikka osa turkkilaisista ei kyllä todellakaan tienny mitä ne on :D voita, jauhoa, kanelia, sokeria ja pähkinöitä. Sitä ne on.

    VastaaPoista