keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulukuu

Nyt on joulukuu? Ja ulkona päivisin +10 astetta? Kyseessä on ehkä elämäni erikoisin joulukuu - tulevasta joulusta puhumattakaan. Tähän tarvis aika paljon enemmän kylmyyttä (vaikka onhan täällä nyt jo nollassa yöllä kai?), joulukoristeita ja -valoja, mieluiten lunta ja ehkä se huomenna saamani joulukalenteri, että tuntuisi edes jossain. En edes osaa innostua ja parempi niin, koska tänä vuonna joulu on jotain ihan muuta kuin joulu.


Iltapäivällä istuin turkin tentissä ehkä noin 25 minuuttia ja tekaisin siinä ajassa tyylillä ja taidolla 4 sivuisen kokeen. Oon vähitellen ehkä alkanut aistimaan minun ja tämän mystisen kielen yhteyden. Eli toivotaan parasta, vaikka pessimisti ei kyllä pettyisi.

 
 

Mitäs muuta? Kävin tekemässä surkeimman treenin ikinä, koska halusin oikeasti vain saunaan. Ja kun pääsin sinne niin sitten en uskaltanutkaan heittää kunnolla löylyä, kun saunassa seuranani ollut naikkonen tuhisi jo aikalailla kuumuudesta ennen kuin ehdin edes koskea knappoon. Nojoo, parempi se kuin ei mitään. Ja kuulin oikein söpön kommentin turkkilaiselta tytöltä, jolle oon aina välillä jutellu, ku ollaa nähty pukkaris. "Oh you are leaving so soon?? I thought we could be friends :(" Lupasin olla sen kaveri seuraavat 32 päivää.  Sitten oon yrittäny surkeella tuloksella lueskella huomisen tenttiin, mutta tää jatkuva "No huomenna on aikaa"- asenne ei oikein auta tällaisissa tilanteissa. Vaikka, huomenna kyllä oikeastikkin on aikaa.

 
 

Niin ja joo, jos joltain meni ohi, niin huomenna saapuu perheeni ja perjantaina tätini, setäni ja serkkuni. Kunnon sukulaisvierailu. Katotaan mitä tästäkin tulee.. Porukat saapuu huomenna jo klo 14 aikoihin, mutta ite siinä vaiheessa vasta alan panikoimaan tentistä, niin en pääse heitä vastaan. Tämä ärsyttävä luennoitsija, joka on ärsyttävyydellään hurmannut meitä koko syksyn ei suostunut muuttamaan aikaa vaan sanoi, että kyllä tentti nyt on tuntiaikojen ulkopuolella. Millä oikeudella? Toisilla ois äiti ja iskä ja veikkapoika tulos, niin ei paljo tentit siinä kiinnosta. Hmph.


 

Mutta jooo, nyt voisin mennä nukkumaan ja miettimään tätä joulukuuta ja huomista. Ehdin kivasti aamuluennon jälkeen käymään vielä kunnolla salilla ja sitten lukemaan tenttiin ja pakata. Läppäri tietysti raahautuu mukana hotellille seurakseni tulevaksi viikoksi, että ette te musta eroon pääse. Ja ehkä nyt tulis oikeita Istanbul-postauksiakin välillä.Tähän loppuun vielä Topkapi-päivitys tältä päivältä, kun aamulla mietiskelin niitä paikkoja missä pitäisi käydä. Tosi kurja juttu tämmönen, mutta onneksi kukaan ei kuollut (paitsi se riehuja) :( Ammuskelija riehui Istanbulin turistialueella

Kuvat taas etelä kampukselta ja opiskelusalista. 
Ps. Huomatkaa millaset kengät jalassa marraskuun viimesenä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti