keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kiva keskiviikko

Eilen illalla käytiin juhlistamassa kämppikseni Irinan synttäreitä. Itse lähdin kotiin jo puolelta öin, kun osa porukasta jatkoi aamun asti.

Tää päivä alko taas lenkillä Bosporin varrella ja sitten yksi luento, jonne pääsin todistamaan maailmankaikkeuden surkeinta esitelmää aiheesta vauvanruokateollisuus Ranskassa. En tainnut olla ainut, joka huomasi, että nuorukainen ei ollut itse tehnyt esitelmää ja papereista suoraan lukeminen ei vain toimi..

Luennolta suuntasin suoraan Taksimiin moikkaamaan Annea. Käytiin ensiksi Tünelin päässä syömässä kivassa sivukujan ravintolassa/kahvilassa, jossa oltiin eilenkin istuskelemassa, ja siitä sitten suuntasimme kohti Taksim Squarea kierrellen hieman kaupoissa. Kivasti huomasin, että Mangosta ostamani paita oli nyt -40% niin kuin moni muukin vaate. Arvatkaa ketuttaako? No, aina ei voi voittaa. Sitten pikatsekkaus Benettonissa, jossa myös -50% alet olivat kovassa käynnissä. 

 
 
 
 
 

Kaikista alennuksista huolimatta lähdin lähes tyhjin käsin kotiin. Vielä ennen kynsilakkashoppausta Flormorissa, jossa lakat maksavat 1.75-2.75TL (eli eurosta ylöspäin) kävimme vielä istuskelemassa suht pitkän tovin Starbucksissa kakkujen äärellä.

 

Kun tulin kotiin, niin turkkilaiset kämppikseni yllättivät synttärilahjalla, koska olivat antaneet Irinalle eilen  jotain lahjaksi. Sain siis Bershkasta housut! Sanoisinko, että random. Piti juuri myös lähteä tekemään esitelmää aiheesta viiniteollisuus etelä-Australiassa, mutta onneksi työskentelyparini perui ja sain ihanan ja laiskan koti-illan.

Oli tosi kiva päivä. Nyt osaan jotenkin nauttia kaikesta enemmän, kun ei ole koko ajan koulustressi päällä. Myös heti kun stressi loppui, niin loppui pahin Suomen odotuskin. Nyt täällä on ihan kiva viettää viimeiset 2,5 viikkoa :) Ja pianhan on taas viikonloppukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti