perjantai 30. joulukuuta 2011

Kulutusta käytännöllisesti

Matkalaukkuelämästä tarinointi jatkuu. Tiedätte varmaan miten paljon kaiken maailman hajuvedet, shampoot, kosteus- ja meikkivoiteet, etenkin lasisissa puteleissa, painavat. Kyllä, tuhottomasti. Ja kaikki nämä kilot ovat pois siitä yhdestä ihanasta lempparipaidasta, joka muuten vielä olisi mahtunut laukkuun. Tämä aiheuttaa todellista päänvaivaa, koska olen liian pihi heittämään pois puolitäysiä purkkeja (pessimisti puhuisi puolityhjistä) ja yritän aina saada mukaani jotain tuotteita, että pääsen niillä ainakin alkuun. Tänne tullessa pakkasin Doven ihanan kosteusvoiteen hieman pienempään purkkiin, mutta ylikilojen takia sekin jäi kotiin odottelemaan. Uusi piti siis ostaa. Ja kysehän on vain muutamista euroista/punnista/liiroista, mutta silti säästäjänä yritän pihistellä kaikessa.

 Nytpä siis saan tuulettaa, koska kaikki kosmetiikkani/shampooni/hoitotuotteeni ovat loppu. Lakka loppui tuossa pari viikkoa sitten ja nyt on sitten kituutettu ilman. Myös ripsarini on vedellyt viimeisiään varmaan 1,5 kuukautta, mutta odotan, että pääsen tarkastamaan lentokentän taxfreet tai sitten ostan Suomesta halvemmalla kuin täältä. Täällä Maxfactorin ripsarini maksaa 40TL eli 18 euroa, Suomessa se taitaa olla jonkun 12e. Se siitä Turkin halpuudesta. Myös lasipulloissa olevat meikki- ja kosteusvoiteeni (joka itse asiassa näyttää vielä ihan suht täydeltä) ovat loppumassa (ps. rakastan tuota No7:n kuulautta antavaa voidetta. Ostin toisen putelini kesällä Sokokselta samalla hinnalla kuin Briteistä). Samoin kasvoveteni, kynsilakanpoistoaineeni, hoitoaineeni.. Saitte pointin. Kaikki nestemäinen on siis loppu. Eli nämä eivät tule painamaan laukussani tippaakaan, jeee!


Aloinkin jo tässä miettimään, että onko tuommoiset jokapäiväiset tuotteet tehty kestämään juuri jonkun 3 kuukautta? Monihan noista kyllä tuli jo Suomesta mukana ja hiuslakatkin sain täällä kulumaan ennätysajassa. Ja tietysti riippuu kulutuksestakin.


Suomessa täytyykin sitten tehdä kunnon shoppailua ja mitä en tarvitse ihan heti saa odotella Aberdeeniin, että ei tarvitse sitten raahata niitä mukana sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti