lauantai 24. joulukuuta 2011

Itseni lahjominen jatkuu

Kävin aamulla maailman hiljaisimmassa basaarissa. Yleensä jo matka basaarille on ahdistava, kun Besiktasin kadut ovat täynnä ihmisiä ja sitten siellä markkinoilla se touhu ihan karkaa käsistä. Nyt sain rauhassa loikkia vesilätälöiden yli ja katsella ilman sataa joka puolelta tunkevaa ihmistä. Ihanaa. Ainut suru oli, että lempparihuivinmyyjäni ei ollu paikalla, mutta eiköhän noita huiveja oo jo tullut varastoitua hetkeks..

 
 

Oon kapinoinut basaarissa myytäviä meikkejä vastaan, koska niiden aitous on aika kyseenalaista. Turkkilaiset kämppikseni ostavat M.A.C.in tuotteita basaarista ja sanovat, että ne on tuotu rajalta. Laillisten ostajien ja maahantuojien kiintiöt ovat menneet täyteen, joten loput on sitten myyty rajalla halvemmalla näille muille kauppiaille. Tiedä sitä sitten.. Ostin kuitenkin meikkisutisetin ja poskipunasudin, joita olen jo ikuisuuden kaivannut ja luomivärin. Luomivärin pigmentti ainakin on tosi hyvä ja pysyvyys vaikuttaa myös erinomaiselta. Olisihan siellä muutakin ollut tuohon hurjaan 10TL eli 4e hintaan, mutta päätin nyt säästää kiloja laukussa. Mukaan tarttui myös pari kiloa hedelmiä, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Ja jotain muuta kivaa pikkukrääsää :)

 
 
 
 Nyt sitten kotiin tullessani bongasin nelly.comin salaisen alen ja löysin ihanan takin, joka oli puoleen hintaan ja kun ostin alushousut ja niiden avulla ylitin 50e, niin sain hintaa alas lisäalella vielä 10e ja siihen päälle ilmaiset postarit. Senkin pitäisi saapua sopivasti kun tulen Suomeen, eli saan heti uuden takin käyttöön. Tai ainakin jos se sopii ja todella hartaasti toivon, että se olisi ihana ja sopiva, koska talvitakkia oikeasti tarvitsen. Olisihan siellä alessa ollut vaikka ja mitä, mutta pakko pysyä poissa, kun henkkamaukka jo villitsi mut tuossa pari päivää sitten.

Muokkaus 25.12.: Lähetin nellylle sähköpostia pitkän harkinnan jälkeen ja päätin muuttaa takin värin mustaksi.  Musta kun sopii paremmin kaiken kanssa ja no, musta on aina musta. Tuo sinisen kuva kylläkin hivelee omaa silmääni ehkä enemmän. Vastaus tuli näin joulupäivänäkin 5min sisällä. Joskus ennenkin kävi näin ja voin vaan todeta, että palvelu pelaa.Keitin juuri riisipuuron, josta kaikki täällä tykkäsivät, eli katsotaan riittääkö sitä illaksi. Niin ja päivän kohokohta oli, kun basaarista tullessa alkoi hiljalleen leijua lumihiutaleita ja niitä leijailee vieläkin ja enemmän!  Eilinen myrsky on siis poissa ja vaikka ulkona onkin suht harmaata, niin sää on paljon parempi. On kyllä tosi viileä sää, mutta onneksi voidaan olla koko päivä kotona herkkujen äärellä ja juhlia joulua hyvin erilaiseen tapaan.

Hyvää joulua kaikille!

2 kommenttia: