perjantai 9. joulukuuta 2011

Shoppailua

Vihdoinkin ja kerrankin löysin vaatekaupoista jotain ja raaskin jopa pistää vähän enemmän rahaa. Odottelen vielä, että kämppis tuo yhet housut "omasta" Bershkastaan, kun Cevahirista oli loppu. Toivottavasti niitä on siellä.


Oli ihan pakko katsoa, paljonko säästin - vai säästinkö ollenkaan, kun välillä nämä maahantuodut tuotteet ovat aika samoissa hinnoissa kuin Euroopassakin. Neule maksoi 70TL eli noin 28e ja kyllä, säästin yli kympin, kun Suomen sivuilla näyttää olevat 39.30€. Jes! Tämä paita pisti silmiini jo viikko sitten Taksimissa, mutta siellä keskityn aina vaan siihen suureen outlet-puoleen ja unohdan nämä normaalihintaiset. Värivaihtoehtona oli kivan sininen, mutta kyllä se realismi taas ryömi esiin ja tajusin, että harmaata käytän enemmän ja mieluummin.


Sama homma farkuissa, alennusta tuli yhtä paljon, kun hinnat ovat samat. Tykästyin kokonaan noihin vyötärökuminauhafarkkuihin, kun itelläni on aina ongelmana löytää farkut, joissa on iso takamus ja sitten siihen suht kapea vyötärö. Ikinä en löydä sopivia farkkuja ja pitää aina kiristää vyötä ja se näkyy rumasti paitojen läpi. Eli tässä pelastukseni, vaikka olo onkin kuin päiväkodissa kuminauhahousuineni. Nyt odotan samanmoisia sinisenä Bershkasta, niiden hinta onkin vähän mukavempi, eli 30TL (noin 12e). Toivottavasti siellä on..

Nyt voin uppoutua kurssitöihin ja mennä illalla jumppaan, kun oon saanut mielenrauhan uusien farkkujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti