sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Been a long time but I'm back in town

Täällä sitä ollaan. Ihana herätä aamulla, kun on valoisaa ja ihana nähdä lumeton maa. Sää on ollut ihanan aurinkoinen ja sateesta ei tietoakaan (paitsi jostain syystä maa on silti kuvissa märkä?)

 

Perjantaiaamu alko tosi kurjasti. Pääsin kentälle viideksi ja heti selvisi, että mun Tre-Kööpenhamina lento on peruttu, eli mun lyhyt lento vaihtu reittiin Tre-Tukholma-Kööpenhamina-Aberdeen ja olin täältä 7 tuntia myöhässä. Sitten piti vain lähettää aamulla äkkiä s.postit kämppäkatseluista, etten pääse ja toivoa, että ne näki ne. Ja kai ne näkikin. Kun pääsin Aberdeeniin niin kävin Iidan kanssa katsomassa vielä pari kämppää ja kamalan eksymisen jälkeen (kiitos minun, olin sekoittanut osoitteet) löydettiin mulle kämppä! Siitä ei oo vielä kuvia, mutta laitan joskus kämppäpostauksen kunhan muutan huomenna. Se on kalliimpi, 380 puntaa, mutta ei lattiamattoja, ei kylpyammetta vaan tilava suihkukoppi, astianpesukone, hanatkin taisi olla uudenaikaisia, hyvä sijainti, vain yksi tooooosi ihana kämppis (ainakin vielä) ja todella siisti huone. Näin ne asiat vaan hoituu.

 

Eilen sitten käytiin Edinburghissa Iidan kanssa, josta kaikki nämä kuvat ovatkin. Menomatkan juna peruttiin, koska guard, eli kai jonkinlainen vartija ei ollut paikalla. Saatiin käsky mennä tuntia myöhemmällä eli tuo 7 vaunuinen juna vaihtui kolme vaunuiseksi, mutta onneksi saatiin paikat kamalalla rynnimistaktiikalla. Moni joutui seistä tunteja käytävällä tai istua lattialla. Edissä käytiin sitten äänestämässä, lounaalla ja shoppailtiin. Tulomatka alkoi yhtä hyvin, eli sekin juna oli yli tunnin myöhässä, mutta saatiin tällekkin matkalle istumapaikat. Molemmista matkoista lähtee reklamaatiot ja rahojen on pakko tulla takas, täällä kun junilla matkustaminen ei oo ihan halvinta. Mutta muuten päivä oli oikein ihana ja aurinkoinen.

 
 
 

Täällä on oikeasti nyt tosi kiva olla. Vielä kun pääsisi hieman asettumaan ja rauhoittumaan. Tiedän jo nyt, että kevät tulee menemään erittäin nopeasti ja itse asiassa, kesä voi vielä hetken odottaa. Nyt lepäilen kaiken tämän hektisyyden jälkeen ja toivon, että flunssa menisi pois. 

1 kommentti:

  1. aivan ihania kuvia :)

    muuten, blogissani on käynnissä arvonta! käyhän kurkkaamassa se ja osallistu toki myös itse halutessasi mukaan :-)

    VastaaPoista