maanantai 9. tammikuuta 2012

Karjalanpiirakoita paremmalla tuloksella

Oon suunnitellut tekeväni karjalanpiirakoita tällä lomallani siitä asti, kun yritin tehdä niitä Turkissa hieman huonolla tuloksella. Kyllä tuo ruisjauho vaan saa sen oikean maun aikaan. Ja ei niissä kauaakaan mennyt, etenkin kun äiti oli keitellyt riisipuuron valmiiksi jo ennen kuin itse pääsin edes sängystä ylös. Piirakoissa on hieman jännä väri, kun puuro tehtiin hylamaitoon.

 
Äiti näytti oman tyylinsä tehdä piirakoita. Voi sitten jokainen itse miettiä kumpi on kumman versio..

 
 
 

Ulkona pakastuu ja hetki sitten sateli lunta. Taidan lähteä sinne seuraavaksi kamerani kanssa. Yksi raportti kyllä odottaisi viimeistelemistään, mutta taidan lähettää sen tuollaisenaan, kun se kurssikin on jo päästy läpi.

Bongasin Tampereella ollessani erilaisia vihreän teen makuja Punnitse ja säästä-kaupasta. Ostin muutamia makuja ja odotan, että pääsen sitten joku päivä hamstraamaan lisää. Jos addiktioni nyt vielä jatkuu samaan malliin.

3 kommenttia:

  1. Oliks toi Clipperin tee hyvää? Oon katellu noit kaupas mutta toi Clipperin chai-tee mitä mulla on ei oikein oo vakuuttanu.

    VastaaPoista
  2. Ite tykkäsin tosta teestä, tosin se oli aika makeeta.. Eli riippuu mistä tykkää. Muita en oo tietääkseni kokeillu.

    VastaaPoista
  3. Makee on just hyvä! :D Täytyy kokeilla!

    VastaaPoista