perjantai 20. tammikuuta 2012

Laiskottelu loppui

Keskiviikkoiltana saavuin siis taas Tampereelle. Käytiin kesäkämppikseni Elenan kanssa katsomassa se uusi eli jenkkiversio leffasta Miehet, jotka vihaavat naisia. Oon nähny sen alkuperäisenkin version. Jotenkin jäi semmoinen olo, että jos ei ole lukenut sitä kirjaa tai nähnyt sitä ruotsalaista versiota, niin on vaikea pysyä mukana. Eilen sitten katottiin se 2. osa, eli Tyttö, joka leikki tulella, kun jotenkin ei voinut jättää kesken ja en oikein muistanut mitä siinä tapahtui. Oon siis lukenu senkin. Millenium on kyllä maailman paras kirjasarja.

Eilen sitten sain vähän arjesta kiinni ja kävin salilla, Sykkeellä. Elena anto mulle kupongin, joka oikeutti viikon mittaiseen kokeiluun. Oon käyny siellä joskus viisi vuotta sitten lukion liikkatunnilla. Ei ollut oikein mieleeni, mutta eiköhän siellä nyt viikon käy, jumpatkin voisi testata.

 
 
 
  
Näin Elenan vielä kaupungilla ja käytiin kirpparishoppailemassa sekä Kehräsaaren ihanassa lahjaputiikissa, jonka nimeä en nyt vain muista. Lumipyryssä hiihtämisen jälkeen mentiin keskustasta kaupan kautta Elenan luo laittamaan ruokaa ja lepäilemään.

 
 
 
 
 
 
 
Ihanien lahjaideoiden lisäks tuolta sai sisustusideoitakin tuosta esillepanosta. Pitää muistaa tuo paikka, kun ensi kerran pitää ostaa lahja jollekkin. Harvemmin bongaa kivoja lahjakauppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti